Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Вартість послуг не зміниться, а якість погіршиться – Синютка про одноставковий тариф

Сьогодні, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради більшістю голосів була підтримана ухвала, щодо скасування вдоставкового тарифу на послуги теплопостачання, повідомила прес-служба Львівсько міської ради.

«Скасування двоставкового тарифу – це загроза безпеці та життєдіяльності міста. Людей завжди цікавлять дві речі: якість послуг по теплопостачанню та вартість послуг. Від скасування двоставковогго тарифу вартість послуг не збільшиться і не зменшиться, вартість залишиться такою, яка вона є на сьогоднішній момент. А якість послуг ми можемо дуже серйозно втратити. І втратити в двох речах – це аварійні роботи і ремонтні роботи, друга річ – люди, фахівці, які в холод і в спеку несуть на своїх плечах життєдіяльність міста Львова щодо теплопостачання. Якщо ми втратимо теплоенергетиків, зварювальників, слюсарів, ми поставимо місто на грань катастрофи», - зазначив перший заступник міського голови Олег Синютка.

Крім того, за словами Олега Синютки, до компетенції міської ради не належить право встановлювати тарифи на послуги теплопостачання.

«Сьогодні питання тарифної політики в сфері теплопостачання відноситься до повноважень центральних органів влади. Ми залежимо від рішень, які приймаються на центральному рівні», - додав Олег Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ