Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Горбаль висловив співчуття родині Богдана Ринажевського

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль і все керівництво області висловлюють щире співчуття родині та близьким військового прокурора Західного регіону Богдана Ринажевського, який помер 16 листопада. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Ми всі сьогодні відчуваємо жаль і скорботу у зв’язку з цією втратою. Бог від нас забрав людину, яка завжди була надзвичайно віддана своїй справі. До свого останнього дня Богдан Миколайович стояв на сторожі законності та правопорядку. Світла пам’ять про цю непересічну особистість, назавжди залишиться в наших серцях», - наголосив Василь Горбаль.

Довідка.

Богдан Миколайович Ринажевський народився 19 березня 1953 року у селі Іванівці Жидачівського району Львівської області, в сім’ї службовців.

У 1980 році закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство».

З 1971 до 1973 рр. проходив дійсну строкову військову службу в Збройних силах СРСР у Прикарпатському військовому округу.

З 1974 до 1977 рр. працював у Львівському обласному добровільному спортивному товаристві «Динамо».

З 1977 до 1980 рр. працював на заводі імені Леніна (м. Львів).

З 1980 року дотепер працював в органах прокуратури.

Перебував на різних прокурорсько-слідчих посадах, в тому числі прокурора Городоцького району Львівської області, заступника прокурора Львівської області, прокурора Івано-Франківської області, прокурора Тернопільської області, прокурора Львівської області.

Працював у Львівському обласному управлінні юстиції, Академії управління при Президентові України, а з грудня 2006 року – військовим прокурором Західного регіону України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ