Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Василь Косів нарешті відзвітував перед депутатами про використання бюджетних коштів для святкування 750-річчя м. Львова

Заступник міського голови з економічних питань Василь Косів зачитав інформацію про використання бюджетних кошів на святкування 750-річчя Львова.
Зокрема, він зазначив, що відповідно до ухвали ЛМР від 29 грудня 2005 року №330 - „Про святкування 750-річчя м. Львова” 2006 рік оголошено ювілейним роком святкування 750-річчя Львова. Тому у „Плані видатків у 2006 році на проведення у м. Львові загальноміських заходів” були заплановані і проведені заходи, присвячені цій даті, видатки на які становили 80 767,56 грн. Переважна більшість заходів проводилася у травні, оскільки попередньо передбачалось проведення святкування 750-річчя Львова саме цього місяця. Також було проведена низка приурочених  заходів, які традиційно підтримує Львівська міська рада. А саме „Органний симпозіум” та „Міжнародний театральний фестиваль „Золотий лев-2006”, які відбувались у жовтні.
Інші заходи організовані за спонсорські кошти, розпорядником яких була ГО „Дирекція святкування 750-річчя м. Львова”.
Ірина Полякова висловила  своє незадоволення тим, як поводився Василь Косів. Зокрема тим, що він майже місяць готував доповідь про проведення заходів до 750-річчя Львова, а  також  управління культури ЛМР через те, що воно не залучало до участі  комісії і відділи, які могли поділитися досвідом про проведення подібних заходів і допомогти в їх організації. Попри те вона висловила подяку „Дирекції  святкування 750-річчя м. Львова” за організацію дійсно феєричного свята і зазначила, що управління культури не впоралося з таким успіхом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ