Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Василь Серватюк інспектував львівських прикордонників

Перший заступник Голови Держприкордонслужби України Василь Серватюк з робочим візитом відвідав підрозділи Мостиського та Львівського прикордонних загонів. Про це повідомили в прес-службі Західного регіонального управління ДПСУ.

Під час перебування в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення "Краковець" Василь Серватюк перевірив функціональність резервів прикордонного підрозділу під час реагування на зміни в обстановці, зокрема дії підлеглих за командою "Бар'єр". 

Крім того, генерал-лейтенант на місці ознайомився з практичними аспектами процесу реформування відділу "Краковець" в рамках проекту "Нове обличчя кордону". Генерал заслухав керівників прикордонного загону та підрозділу охорони кордону щодо ходу реалізації пілотного проекту. 

Перебуваючи на відділі прикордонної служби «Мостиська залізничній станція» перший заступник голови ознайомився з питаннями здійснення контрольних операцій прикордонниками на шляхах залізничного сполучення. Принагідно обговорив практичні питання служби прикордонних нарядів під час здійснення прикордонного контролю потягів Інтерсіті "Київ-Перемишль".

Наступного дня генерал-лейтенант Василь Серватюк відвідав відділи прикордонної служби "Львів – аеропорт", "Рава – Руська", "Салаші" та "Грушів". Також здійснив квадроциклом моніторинг лінії українсько-польського кордону. 

За час свого робочого візиту Василь Серватюк обговорив питання взаємодії та співпраці з представниками Прикордонної варти Республіки Польща, колегами з ДФС та Нацполіції. Також відвідав і українсько-польський консультаційний пункт, що функціонує у пункті пропуску "Краковець" і забезпечує цілодобовий обмін інформацією між українськими та польськими охоронцями кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ