Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Василь Вовкун став гендиректором Львівської опери. Офіційно

Рішенням конкурсної комісії переможцем конкурсного добору на посаду генерального директора - художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької визначено Василя Вовкуна. Про це йдеться на офіційному сайті Міністерства культури України.
Фото з RB Group Киев.

22 лютого у Міністерстві культури України відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду генерального директора – художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Конкурсна комісія, керуючись нормами Законів України «Про культуру», «Про театри і театральну справу», Положення про формування складу та організацію роботи конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника державного закладу культури, що належить до сфери управління Міністерства культури України, затвердженого наказом Міністерства культури України від 31 травня 2016 року № 380, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 червня 2016 р. за № 809/28939, прийняла рішення:

- визнати Вовкуна Василя Володимировича переможцем конкурсного добору на посаду генерального директора - художнього керівника Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ