Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВАТ “Концерн “Галнафтогаз” виплатив 1 047 123,29 гривень доходу за п’ятий купонний період за облігаціями серії “Е”

ВАТ “Концерн “Галнафтогаз” виплатив 1 047 123,29 гривень доходу за п’ятий купонний період за облігаціями серії “Е”. Про це повідомила прес-служба  ВАТ “Концерн “Галнафтогаз”.

Цю виплату ВАТ “Концерн “Галнафтогаз” здійснив згідно з умовами інвестиційного меморандуму, який відбувся 30 жовтня 2006 року. Зокрема, на 5-8-процентний період процентна ставка встановлена на рівні 14% річних. Нагадаємо, що протягом червня, липня, серпня 2006 ВАТ "Концерн Галнафтогаз" здійснив остаточне погашення своїх облігацій першої емісії (серії А, В і С).
ВАТ “Концерн Галнафтогаз” входить до холдингу “Універсальна інвестиційна група”. Належить до найбільших  власників АЗС в Україні. Концерн володіє мережею АЗК “ОККО”, що складається зі 154 сучасних комплексів. Загалом “Концерну “Галнафтогаз” належить 202 АЗС і 15 нафтобаз у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях, а також у Києві. Консолідований чистий прибуток “Концерну “Галнафтогаз” за Міжнародними стандартами фінансової звітності за 2005 рік, підтверджений Ernst & Young, становить 40,4 млн грн.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ