Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Ватажки терористів готуються до виборів у Держдуму Росії на початку 2015 року, - Снєгирьов

Під час зустрічі на "вищому рівні" ватажків бандформувань - самопроголошеного голови "ЛНР" Ігоря Плотницького, командира батальйону "Призрак" Олексія Мозгового і отамана так званих "донських козаків" Миколи Козіцина - йшлося про вибори до Держдуми Російської Федерації. Про це в коментарі Гал-інфо розповів активіст з Луганська, керівник ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«На зустрічі ватажків терористичної організації "ЛНР", під час якого начебто обговорювалися плани об'єднання, також обговорювалися питання про вибори "керівництва республіки" 2 листопада 2014 року. За нашими даними, мова йшла також про вибори у Держдуму Росії на початку 2015 року. Тобто вибори 2 листопада - це легітимізація "ЛНР", а вибори у Держдуму - закріплення її як суб'єкта федерації сусідньої держави. Так що не варто зважати на слова Олексія Мозгового про те, що "ЛНР" намагатиметься лишитися в єдиному юридичному полі з Україною - це все відволікання уваги.

Під час зустрічі був призначений "відповідальний" за вибори у Держдуму Росії від ЛНР , його ім'я наразі не виноситься на загал, але всі необхідні документи по ньому уже відправлені до відповідних структур» - розповів Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ