Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти «Динамо» привітали вихованців «Джерела» з новорічно-різдвяними святами

Дружні стосунки між львівським міським навчально-реабілітаційним центром «Джерело» та ватерпольним клубом «Динамо» (Львів) набирають нових обертів. Навесні минулого року, напередодні Великодніх свят гравці та тренери одного з лідерів вітчизняного ватерполо провели на території «Джерела» толоку, упродовж якої доклалися до обладнання дитячого майданчика і теплиць.

Не забули динамівці про своїх нових друзів, які потребують особливої уваги та душевної теплоти, й на новорічно-різдвяні свята, які зараз тривають. Провідні гравці «Динамо» Олександр Дядюра, Юрій Мамєтьєв, Дмитро Алєксєєв, Нікіта Бердніков та капітан команди Віталій Свіщов разом із багаторічним головним тренером Ігорем Зінкевичем завітали в «Джерело» та привітали його вихованців і їхніх педагогів-вихователів зі святами та щиро побажали їм міцного здоров’я, щастя, матеріального достатку, а також здійснення усіх мрій і усіляких гараздів.

Звісно, прийшли динамівці у гості не з пустими руками. За давньою християнською і українською традицією до Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового ватерполісти привітали своїх особливих друзів смаколиками.

dynamolviv.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ