Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ватерполісти «Динамо» розпочали підготовку до другого туру чемпіонату України

Відсвяткувавши у колі своїх родин новорічно-різдвяні свята, ватерполісти львівського «Динамо» розпочали підготовку до другого туру ХХVI чемпіонату України сезону-16/17, матчі якого пройдуть у період з 2-го по 5-е лютого на водному майданчику басейну «Нептун» у Маріуполі.

Отримавши кілька вихідних на Новий рік та Різдво Христове, гравці «Динамо» зібралися у Львові в понеділок, 9-го січня. Того ж дня команда під орудою тренерського тандему у складі Олексія Шведова та Ігоря Зінкевича провела тренування. Загалом упродовж трьох тижнів динамівці займатимуться за наступним графіком: у понеділок, вівторок і четвер – по два тренування, у середу та п’ятницю – по одному, по суботах проводитимуться контрольні спаринги, неділя – вихідний.

Згідно плану тренувань, поєднуватимуться заняття як на воді, так і на суші. При цьому тренування будуть спрямовані і на удосконалення техніко-тактичної підготовки, і на підвищення функціонального стану гравців. Зокрема, незважаючи на морозну погоду, динамівці щоденно бігають кроси, займаються фітнесом, працюють на тренажерах, а також удосконалюють плавальну підготовку і командні взаємодії. Окрім того, гравці по завершенні групових занять індивідуально працюють над технікою роботи з м’ячем.

На жаль, тренуються динамівці не в повному складі. Травмованих гравців, на щастя, немає, але дуже серйозно захворів захисник Роман Грищук. У одного з лідерів «Динамо» запалення легенів і за словами багаторічного наставника команди Ігоря Зінкевича, є достатньо велика доля ймовірності, що Роман пропустить матчі другого туру національного чемпіонату. Тому уже зараз тренери працюють над тим, як команда гратиме без одного з своїх ключових виконавців.

Коли говорити про атмосферу, то усі гравці – і молодь, і ветерани – працюють у гарному настрої. Відчувається, що за свята хлопці добре відпочили і десь навіть скучили за серйозною роботою. Як кажуть, усі розуміють, наскільки важливо якомога краще підготуватися до матчів у Маріуполі, аби поєдинки другого туру відіграти так само вдало, як першого.

Нагадаємо, у Кам’янському в середині грудня «Динамо» виграло усі чотири матчі: у ВК «Маріуполь» з рахунком 14:4, у харківських команд НТУ-ХПІ та «Слобожанця» – 16:4 і 7:6 відповідно та у збірної Київщини – 15:2. Тож набравши максимум очок – 12 при різниці закинутих і пропущених м’ячів «+36» (52–16) – динамівці очолили турнірну таблицю. Та усі – і гравці, і тренери – чудово розуміють, що головна боротьба за золоті нагороди попереду. А перед командою стоїть конкретне завдання – повернути Львову титул чемпіона країни.

ВК «Динамо»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ