Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Важливо сприяти розвиткові бюджетоутворюючих підприємств», - Садовий про Львівський бронетанковий ремонтний завод. Відео

Сьогодні, 19 листопада, міський голова Львова Андрій Садовий відвідав з робочим візитом ДП «Львівський бронетанковий ремонтний завод». Під час візиту Андрій Садовий ознайомився з роботою підприємства та обговорив з керівництвом можливі напрямки співпраці надалі. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо подивитися на Львів до 90-го року, то усі великі підприємства мали військову частину. То була продукція військово-промислового комплексу. Розпад СССР, криза, надзвичайно складні трансформації відбулися, але мені приємно, що зберегли потужності наші основні підприємства. Це є бронетанковий завод, це авіаремонтний завод, це підприємство ЛОРТА, які виготовляють певний об’єм продукції, де є достатньо висока заробітна платня, де вся зарплата виплачується легально і, відповідно, є податки до міського бюджету.

Коли ми говоримо про нові напрямки, які ми розвиваємо у місті – це є ІТ, це туризм, – це те нове, що ми почали з нуля, воно сьогодні дає непоганий дохід до міста. Але важливо мати у полі зору і максимально сприяти розвиткові тих підприємств, які є бюджетоутворюючими. І щоб підприємства туризму та ІТ були такими ж законослухняними і сплачували зарплатулегально. Бо по туризму є випадки, коли ми бачимо – успішний бізнес, а зарплата - копійчана, розуміючи, що люди отримують зарплатуу конвертах, що є неправильно. Бо місту треба розвиватися, треба ремонтувати дороги, ремонтувати будинки. Це все потребує коштів, тому велика подяка бронетанковому заводу, керівництву за те, що вони активно працюють. Що кожного року збільшують свої потужності. Замовлень багато, і, дай Боже, щоб новий керівник Укрспецекспорту більше любив усі підприємства галузі, які знаходятьсяу Львові, і щоб було більше замовлень, вища заробітна платня і більше податків. Це надзвичайно важливо для Львова», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ