Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вболівальники погрожують підпалити каси «Арени Львів»

Футбольні вболівальники продовжують штурмувати каси «Арени Львів», аби потрапити на перший матч плей-офф відбору на чемпіонат Європи між збірними України та Словенії.

Сьогодні, 3 листопада, шанувальники гри мільйонів з 4 години ранку почали займати черги біля кас стадіону, аби купити перепустки на футбол. За словами очевидців, квитки наразі продають повільно, по чотири в одні руки. Ті, хто прийшов до кас о 4 ранку, перепустки отримав, а ті хто прийшов, скажімо, о 8 ранку, наразі ні.

Таким продажем квитків вболівальники обурені, оскільки бачать певні порушення і погрожують підпалити каси «Арени Львів». За словами очевидців, час від час трапляються покупці, які заходять і виходять до кас стадіону через «чорний хід», відповідно купують квитки на футбол, не простоявши ні хвилини у черзі.

На відміну від вчора, бійок біля кас немає, кількість вболівальників поступово меншає, а безпеку людей забезпечують 8 працівників поліції.  Вболівальникам вдалося дізнатися, що наразі допродують останні 250 квитків, відповідно усі бажаючі сьогодні не зможуть купити перепустки на футбол. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ