Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вбиту матір і повішеного сина знайшли у будинку у Львові

У Львові у приватному будинку правоохоронці виявили тіло пенсіонерки зі слідами насильницької смерті, а також - її повішаного сина. Відкрито кримінальне провадження, призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої будуть встановлені причини смерті загиблих. Повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

Зокрема, У Залізничний відділ поліції 14 червня о 17.30 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що, прибувши на виклик у приватний будинок на вулиці Гайовської у Львові, він виявив тіло літньої жінки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, загибла – 81-річна львів’янка, котра мешкала у цьому будинку. Також попередньо встановлено, що тілесні ушкодження пенсіонерці міг завдати її 46-річний син, тіло якого правоохоронці виявили повішаним на горищі літньої кухні. Ймовірно, чоловік скоїв самогубство.

Призначено ряд експертиз, у тому числі й судово-медичну, під час якої будуть встановлені причини смерті загиблих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ