Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Вчора на Львівщині сталось 8 пожеж сухої трави

Минулої доби, 1 березня, рятувальники 8 разів виїжджали на гасіння сухої трави та чагарнику. Займання виникали на території Золочівського, Жовківського, Миколаївського, Пустомитівського районів, містах Червоноград та Львів. Про це інформує прес-служба ДСНС у Львівській області.

Так, 1 березня о 10:22 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в м. Львові на вул. Суботівська. На момент прибуття рятувальників вогонь охопив суху траву окремими осередками на площі 70 кв.м. Пожежу ліквідували о 11:29.

О 12:11 рятувальники отримали повідомлення про пожежу сухої трави в с. Віняви Пустомитівського району. Вогнеборці локалізували займання о 13:05 і ліквідували о 13:09. Вогнем знищено суху траву та чагарник на площі 1500 кв.м. До ліквідації пожежі залучили рятувальників 25 ДПРЧ м. Пустомити.

О 15:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої трави в м. Червонограді на вул. Набережна. До ліквідації пожежі залучили рятувальників 33 ДПРЧ м. Червоноград. О 16:26 горіння ліквідували.  Внаслідок пожежі вогнем знищено суху траву окремими осередками на площі 300 кв.м.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертаюся до громадян з вимогою дотримуватися елементарних вимог безпеки під час перебування на природі, дачній ділянці, приватному житловому секторі. Намагайтеся господарювати так, щоб на вашій ділянці було якнайменше сміття, а  купи скошеної трави, зрізані або сухі гілки краще відразу перенести на смітник.

Розпалювання багать для спалювання сухого листя, сміття на територіях, прилеглих до житлових будинків, дач, садових ділянок, заборонено на відстані, менше 15 м від будівель.  Забороняється також розводити багаття у вітряну погоду.

Правила пожежної безпеки існують для їх виконання, заради вашої безпеки. У випадках виникнення пожежі – негайно повідомте про загоряння за телефоном 101.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ