Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вечір-реквієм у Львівському університеті

Сьогодні, 26 листопада, в актовій залі Львівського національного університету відбудеться вечір-реквієм, присвячений вшануванню пам'яті жертв Голодомору та злочинів комуністичного режиму в Україні. Про це повідомили організатори.

У вечорі вшанування пам'яті мільйонів невинних жертв візьмуть участь громадські та культурні діячі, політв'язні. Із доповідями виступлять викладачі та студенти Університету, завершить вечір-реквієм літературно-музична композиція "Жнива скорботи".


У Музеї історії Університету упродовж дня буде працювати експозиція документів університетського архіву і матеріалів Наукової бібліотеки про жертви Голодомору та злочинів комуністичного режиму.

Під час вечора, в.о. директора Центру досліджень визвольного руху Василь Стефанів презентуватиме книгу "Голодомор 1932-1933 років в Україні за документами Галузевого державного архіву СБУ. Анотований довідник".

О 17.00 біля пам'ятника Іванові Франку студенти та викладачі Університету запалять сотні свічок, долучившись у такий спосіб до Всеукраїнської акції "Запали свічу пам'яті".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ