Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Велику кількість туристів очікують на Великдень та День міста у Львові

Як повідомили в управлінні туризму ЛМР, на Великдень та на День міста очікують близько 200-250 тис. гостей, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Цього року Великдень і травневі свята, і День міста збігаються, тому це є великий період, з 1 травня до 9 травня. Я подивилася інформацію на одному сайті, через який гості нашого міста бронюють собі помешкання у Львові. Вже на ці дати з 1 до 9 травня є заброньовано більше 80% житла, яке є у Львові.

А також ми ще спілкувалися з нашими закладами розміщення, вони підтверджують цю інформацію. Тому на основі зібраної інформації з наших середовищ, на основі аналізу, який ми зробили, відповідно до того, що щорічно ми робимо такий аналіз, маємо добру динаміку зростання, що щороку збільшується кількість туристів у Львові, орієнтовно, на 20-30%.

Коли вже відбудуться усі святкування, коли ми будемо аналізувати, то будемо більш точними. Зараз прогноз 200-250 тис. гостей на цей період», - зазначила Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР.

Нагадаємо, що цього року святкування Дня міста у Львові припало на Великодні свята і триватимуть кілька днів, з 1 до 7 травня.

До відзначення 760-ліття Львова запустили новий логотип

Святкування Дня міста Львова проходитиме під назвою «760 років унікальних історій. Розкажи свою».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ