Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Верес» подав заяву на атестацію у Прем’єр-лігу

Рівненський Верес подав заявку на атестацію як клуб української Прем'єр-ліги.

Про це повідомляє Футбол 24 з посиланням на президента Вереса Олексія Хахльова.

"Ми подали заявку на атестацію як клуб Прем'єр-ліги. Надзвичайно велика та кропітка робота повинна бути пророблена всіма відповідальними особами. Завдання архіскладне, але розуміємо, що маємо використати шанс та здійснити історичну мрію всіх вболівальників Рівненщини!

Серед критеріїв для успішного проходження атестації є відповідність інфраструктури клубу. Зараз чітко розуміємо, що це буде найскладніша та найвідповідальніша ланка роботи. Для цього ми і залучили в нашу команду Ігоря Дедишина – людину з практичним управлінським досвідом в вирішенні таких питань.

Наразі розроблений алгоритм вирішення даного питання. В рамках нього планується оперативне будівництво поряд з існуючим стадіоном "Авангард" футбольного поля з натуральним газоном та мінімального набору інфраструктурних елементів.

Орієнтовно на можливість прийняти 4-5 тисяч вболівальників для тимчасового проведення матчів в Прем'єр-лізі. Одночасно буде проводитися реконструкція існуючої чаші стадіону. Проект на стадії завершення", ідеться в листі Хахльова до УПЛ.

Нагадаємо, що після 19 турів у Першій лізі Верес займає друге місце з 43 очками. Від лідируючого Іллічівця Верес відстає на п`ять очок, маючи гру в запасі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ