Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Весняна сесія ПА НАТО у 2020 році пройде у Києві

Весняна сесія Парламентської асамблеї НАТО у 2020 році пройде у Києві. Про це повідомив Голова Верховної Ради Андрій Парубій.

"На порядку денному країни є речі важливі, а є стратегічні. На моє глибоке переконання до таких стратегічних питань належить - членство України у НАТО.

Надзвичайно важливо, що Парламентська асамблея НАТО розглянула і підтримала пропозицію, яку наприкінці травня цього року я висловив під час Парламентської Асамблеї НАТО у Тбілісі: провести пленарну сесію Парламентської асамблеї Північноатлантичного альянсу у Києві.

Після того, як 8 червня цього року Верховна Рада України ухвалила рішення, що членство України у НАТО є пріоритетом зовнішньої політики, ми чекали на сигнал у відповідь.

І рішення Постійного комітету ПА НАТО про проведення весняної сесії ПА НАТО у Києві у 2020 році – це гідна відповідь і важливий символічний сигнал від наших союзників з Організації Північноатлантичного договору.

Дякую великому другу України, Президенту Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі, а також українській парламентській делегації у ПА НАТО за проведену титанічну роботу для нашого спільного успіху у справі євроатлантичної безпекової інтеграції.

Україна буде в НАТО!" - зокрема зазначив Парубій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ