Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Ветерани «Карпат» зіграли на турнірі пам’яті Андрія Гусіна

На базі «Динамо» в Чапаєвці пройшов турнір пам’яті відомого українського футболіста Андрія Гусіна. На турнір було запрошено команди, які відіграли важливу роль у становленні кар’єри Андрія – «Динамо» Київ, «Карпати» Львів та збірна України. Ще одним учасником стала збірна журналістів.

У першому півфіналі карпатівці зустрічались зі збірною України. Пропустивши два голи, «Карпати» все ж зуміли відіграти одного м’яча. У складі ветеранів «левів» забив Юрій Кудінов. Наступним суперником львів’ян стала збірна журналістів, яка, в свою чергу, програла динамівцям і тепер розігрувала 3 та 4 місце із карпатівцями.

Долю кінцевого результату турніру вирішила серія пенальті: спочатку «Карпати» поступились журналістам, а пізніше удача усміхнулась збірній України, яка переграла київське «Динамо» та зайняла перше місце в турнірі.

До складу команди «Карпат» увійшли не лише ветерани «зелено-білих», але й працівники клубу, зокрема, адміністратор першої команди Ярослав Гринишин.

«Дуже хороший турнір, зібралися видатні у минулому гравці з «Динамо» та збірної України, а також українські журналісти, які теж трудяться на благо українського футболу. Добре, що грали в манежі, нам не завадила погода, поле справді було готове до гри. Сподобалась атмосфера на турнірі, залишився повністю задоволений від зустрічі із давніми хорошими знайомими» – розповів учасник турніру, тренер молодіжної команди «Карпат» Олександр Чижевський.

Варто відзначити, що перший подібний проект, що мав на меті вшанувати пам'ять Андрія Гусіна відбувся торік у Львові, на стадіоні «Україна». Тоді грали ветерани «Карпат» та «Динамо».

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ