Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ветлікар заплатить штраф, бо взяв на роботу доньку

Начальнику однієї із районних державних лікарень ветеринарної медицини на Львівщині доведеться сплатити штраф за адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Будучи суб’єктом відповідальності за правопорушення, пов’язані з корупцією,  керівник не повідомив у встановлених законом випадках про наявність у нього реального конфлікту інтересів та видав наказ від 03.10.2016 про прийняття на посаду фельдшера ветеринарної медицини своєї дочки, чим вчинив вказане адміністративне правопорушення.

За участі органів прокуратури Львівщини у липні 2017 року Сокальським районним судом Львівської області визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією начальника однієї із районних державних лікарень ветеринарної медицини Львівщини за ч. 1, 2    ст. 172-7 КУпАП (неповідомлення особою у встановлених законом випадках та порядку про наявність у неї реального конфлікту інтересів та вчинення дій чи прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів).

За наслідками судового розгляду до винного застосовано стягнення  у вигляді штрафу в сумі 3,4 тис. грн. Постанова суду набрала законної сили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ