Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Від суботи на вулицях Бродів смердить нестерпно

Від суботи, 4 липня, на вулицях Бродів стоїть незрозумілий їдкий запах. Офіційну версію цього екологічного катаклізму озвучив міський голова Анатолій Белей в ефірі Бродівського телебачення. За словами чиновника, неприємний запах в місті з’явився після того, як у спекотні дні на приміських полях фермерське господарство «Прогрес плюс» розкинуло залишки запліснявілого силосу. Повідомив Михайло Шишка, позаштатний кореспондент Гал-Інфо.

«Шановні бродівчани! Будьте спокійні. Загрози як такої немає для життя наших громадян міста. Ми сказали, щоб вони припинили ці роботи, тому що в таку жару таких речей ніхто не робить. Вони пообіцяли нам, що припинять ці роботи. Я думаю, що запах припиниться після того, як вони перегорають це поле…», – сказав Анатолій Белей (його мову передаємо дослівно).

До речі, у ці спекотні дні до задушливого запаху, що доноситься з так званих прогресівських полів, додається їдкий сморід міських каналізаційних стоків - від очисних споруд. Однак це «джерело» смороду міський голова чомусь не прокоментував. Можливо, не знає про нього, не відчув. Зате сморід міської каналізації добре відчувають мешканці села Смільно та бродівчани, які відвідують храм Св. Миколая у Смільні. А цієї спекотної неділі біля бродівських очисних смерділо нестерпно.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ