Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Від Сироїд вимагають пояснити екстрене закриття сесії

Регламентний комітет звернеться до голови ВР Андрія Парубія, його заступника Оксани Сироїд та виконуючого обов'язки керівника апарату ВР з приводу ситуації, що склалася у парламенті у середу.

Таке рішення ухвалено на засіданні комітету, повідомляє Укрінформу.

Зокрема Регламентний комітет хоче отримати пояснення з приводу обставин і мотивів того, що до сесійної зали увійшли сторонні люди. Також від головуючої на пленарному засіданні у середу Оксани Сироїд Регламентний комітет хоче отримати письмову відповідь про підстави і мотиви її рішення про закриття ранкового пленарного засідання у середу.

Як повідомлялось, головуюча на пленарному засіданні у середу Оксана Сироїд достроково закрила засідання після того, як депутати від «Народного фронту» стали наполягати на тому, щоб у сесійній залі виступили поліцейські - учасники інциденту під Слов'янськом за участю депутата Володимира Парасюка.

Заступник голови парламентського Комітету з питань регламенту та організації роботи ВР Володимир Арешонков заявив, що Сироїд не мала жодних підстав для того, щоб достроково закрити засідання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ