Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбулася перша зустріч між Марією Музичук та Хоу Іфань у Палаці Потоцьких

Як повідомили в прес-службі Львівської міської ради, сьогодні, 29 лютого, о 18:00 год. у Палаці Потоцьких відбувся огляд приміщення, в якому буде проходити Матч, та огляд кімнати відпочинку для учасниць.

«Це дивовижно, що матч відбувається саме у місті Львові. Я досі намагаюся у це повірити. Насправді, я дуже рідко беру участь в Україні, але хочеться вірити, що з часом ця ситуація зміниться», - зазначила Марія Музичук, чинна чемпіонка світу, претендентка на шахову корону.

«Я вперше у Львові, в Україні. Місто надзвичайно красиве і я рада, що в мене є така можливість брати участь у чемпіонаті. Сподіваюся, що матч буде цікавим для усіх глядачів в Україні і в усьому світі», - розповіла Хоу Іфань, претендентка на шахову корону.

«Нас усе влаштовує, як місце гри, так і кімнати відпочинку», - додала Марія Музичук.

«Місто просто фантастичне, дуже красиве. Я впевнена, що учасникам буде дуже зручно», - зазначила Керл Ярецькі, головний арбітр матчу.

Нагадаємо, перший матч відбудеться 2 березня о 15:00 год у Палаці Потоцьких, між чинною чемпіонкою світу з шахів Марією Музичук та китаянкою Хоу Іфань.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ