Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбулося засідання Ради ректорів Львівщини: обговорювали канадське питання

20 листопада у Національному університеті «Львівська політехніка» відбулося засідання Ради ректорів Львівщини. Голова ради, ректор НУ «ЛП», професор Юрій Бобало та начальник Головного управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Михайло Брегін представили ректорам гостю – президента і головного виконавчого директора Канадського бюро міжнародної освіти (CBIE) Карен МакБрайд. Про це повідомили в управлінні освіти Львівської ОДА.

«На засіданні йшлося про підготовку до візиту делегації ректорів вищих навчальних закладів Канади та підписання угоди між Асоціацією ради ректорів ВНЗ Канади та Ради ректорів ВНЗ України щодо взаємної співпраці, обговорювалась підготовка документів, які будуть прийняті на даній зустрічі. Йдеться про налагодження партнерських стосунків між вищими навчальними закладами: обмін навчальними програмами, студентами, здобуття другого диплому, провадження наукових розробок як студентів, так і науковців у практичну площину», – повідомив Михайло Брегін.

«Канадське бюро міжнародної освіти дуже зацікавлене у співпраці між вищими навчальними закладами України та Канади, – зазначив Юрій Бобало. – Під час зустрічі ми домовились, що підготуємо матеріали, які будуть відображати напрямки діяльності кожного вищого навчального закладу Львівщини. Матеріали будуть надіслані в Канаду, після їх опрацювання ми отримаємо зустрічні пропозиції щодо співпраці. Візит делегації ректорів провідних вищих навчальних закладів Канади до України відбудеться у лютому 2013 року на Київщині та Львівщині».

Ректор Національного університету «Львівська політехніка» повідомив, що співпраця між НУ «ЛП» та Канадою уже триває близько 13 років. Окрім цього він додав, що подальше продовження та розвиток співпраці між ВНЗ України та Канади проходитиме на новому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ