Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футзалу Львівщини

Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
Фото: Олена Ляхович
1/3
У конференц-залі Асоціації футзалу Львівщини відбулося засідання виконавчого комітету організації.

На порядку денному було розглянуто чимало питань, серед яких було проголосовано за розширення президії АФЛ. Новими членами президії АФЛ стали Ігор Матвійчук, Андрій Тодощук, Тарас Манько та Олег Домчак.

Президент Асоціації футзалу Львівщини  Мирослав Хом’як поінформував членів Виконкому, що з часу останнього засідання Виконавчого комітету АФЛ, яке відбулося 11 березня, Асоціація футзалу Львівщини уклала Угоду з Управлінням фізкультури та спорту ЛОДА та набула державних повноважень по розвитку футзалу в регіоні. Також Мирослав Хом’як додав, що фінішував ХХІІ Чемпіонат Львівщини з футзалу, відбувся Відкритий Кубок Львівщини з футзалу, ІХ Чемпіонат Львівщини з футзалу серед ветеранів віком від 50 років, Першість серед ветеранів віком від 40 років та низка турнірів серед різних категорій спортсменів («Кубок Весни» серед дівчат 2003-2004 р.н., «Spring Open Cup 2017», турнір «Підтримай захисника України» та низка галузевих турнірів організацій-партнерів АФЛ).

Членами виконавчого комітету було одноголосно проголосовано та затверджено положення про літній чемпіонат з футзалу на відкритих майданчиках у гранд, першій, другій та бізнес-лізі, а також про першість Львівщини з футзалу серед ветеранів віком 45 та 60 років пам’яті Євгена Коновальця, що відбудеться наступного вікенду у Зашкові. Також членами виконавчого комітету одноголосно було затверджено єдиний реєстр арбітрів Асоціації футзалу Львівщини. Мирослав Хом’як наочно продемонстурвав пластикові посвідчення, які незабаром отримає кожен арбітр АФЛ.

Членами виконкому також було затверджено дату нової конференції Асоціації футзалу Львівщини. Вона відбудеться у п’ятницю, 23 червня. Початок – 17:00.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ