Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відбувався черговий етап відбору до патрульної поліції Львова

Відтискалися, качали прес, бігали – стартував наступний етап відбору в патрульну поліцію Львова, повідомила прес-служба львовских патрульних.

Ще не має дев‘ятої на годиннику, а всі вже зібралися на стадіоні. 25 чоловіків і 6 жінок першими відкривають наступний етап відбору – фізичні випробування. Хвилюються і запевняють, що готувалися. Вони вже пройшли тестування і військово-лікарська комісія допустила їх до перевірки на фізичну витривалість. До кожного вимоги з віковою категорією – комплексна вправа для чоловіків і відтискання для жінок. Біг на 100 метрів і на 1000.

«Стометрівку біжать аби з‘ясувати, наскільки швидкі кандидати, адже швидка реакція – це в роботі патрульного дуже важливо. Один кілометр у попередніх наборах, ставав недосяжним бар‘єром і знімав із дистанції кандидатів. Саме це випробування вказує наскільки витривалим є учасник відбору», - зазначає Мирослав Павлось викладач кафедри легкої атлетики Львівського державного університету фізичної культури.

Опісля фізичних випробувань на кандидатів чекає спілкування із психологами і заключний етап – поліцейська комісія.

Нагадуємо, що триває набір в патрульну поліцію Львова. Вже подали свої анкети понад 2000 осіб. 76 відсотків мають вищу освіту. 67 відсотків чоловіки, 33 – жінки. Обов‘язкові вимоги – вік від 20 до 35 років, водійське посвідчення з категорією «В», громадянство України і бажання служити своєму народові.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ