Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відбувся міжнародний шаховий турнір «Кубок Розточчя»

Міжнародний шаховий турнір «Кубок Розточчя» пройшов цими вихідними завдяки підтримці голови Партії регіонів на Львівщині Петра Писарчука. Про це повідомила прес-служба народного депутата.

VI Міжнародний дитячий командно-особистий шаховий турнір «Кубок Розточчя» пройшов цими вихідними 26-27 листопада у Жовкві за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів, народного депутата України Петра Писарчука та мультибрендового салону автомобілів «РІК АВТО».

Змагання «Кубок Розточчя» проходили у двох групах: у групі «А» змагалися в командному заліку шахісти, віком 15 років і молодші; у групі «Б» в командному заліку зійшлися шахісти віком від 9 до 12 років. Змагання у всіх групах проводились за коловою системою за правилами ФІДЕ по швидким шахам.

Відтак у групі «А» перемогу здобули юні шахісти команди «Тризуб» з Пустомит, ІІ місце – команда м. Ковель, ІІІ місце – ДЮСШ «Шахтар» м. Червоноград. У групі «Б» перемогла команда шахового клубу м. Броди, ІІ місце – команда львівського клубу «Рокіровка», ІІІ місце – посіла команда «Тризуб 99» м. Пустимити.

Окрім цього Кубок «Дружби» виборола команда шахістів з Дрогобича, а Кубок «За волю до перемоги» - команда Жовківської ДЮСШ «Дебют».

Переможці змагань отримали у подарунок кубки, дипломи, медалі, а також пам’ятні подарунки – комплекти спортивного одягу та сувеніри. Учасники турніру також отримали солодкі презенти.

Як наголосив під час відкриття шахового турніру представник Петра Писарчука Віктор Кмін, дуже важливо підтримувати молодих спортсменів сьогодні, адже саме вони в майбутньому представлятимуть Україну на міжнародній арені.

VI Міжнародний дитячий командно-особистий шаховий турнір «Кубок Розточчя» проходив у приміщенні Жовківської ЗОШ №3 (вул. Дорошенка,1).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ