Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відділ митного оформлення в Городку працюватиме у суботу

З 1 жовтня цього року у відділі митного оформлення № 1 запроваджено додатковий робочий день. Щосуботи цей підрозділ працюватиме повний робочий день з 09.00 до 18.00. Суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності не повинні будуть оформляти попередніх заявок на цей день. Повідомили у львівській митниці.

Такий принцип роботи запроваджено у вигляді експерименту, який діятиме до кінця жовтня. За результатами буде прийнято рішення щодо можливого його впровадження на постійній основі.

Як зазначив в. о. начальника Львівської митниці ДФС Віталій Черкунов, за останній місяць у Львівській митниці значно покращилась ситуація з оформленням товарів. «Упродовж останнього місяця ми спостерігаємо позитивну динаміку надходжень до держбюджету. Підприємці збільшують товарообіг та справно сплачують митні платежі. Митниця теж йде їм назустріч. Це значно покращить економічну ситуацію в області, збільшаться надходження до обласного бюджету, а отже на ремонт доріг Львівщини», – зазначив керівник митниці.

Довідка.

Відділ митного оформлення № 1 (колишній митний пост «Городок») розташований за адресою: Львівська область, м. Городок, вул. Львівська, 659 А.

У ВМО №1 впродовж 2016 року оформили  зовнішньоекономічні операції  1255 суб’єктів господарювання, з них 405 – з інших областей. За цей час вони здійснили митне оформлення товарів на суму близько 18,3 млрд. грн. З цієї кількості імпортовано товарів на суму біля 12,0 млрд. грн, експортовано- на суму близько 6,3 млрд. грн. Цьогоріч відділ оформив 44 594 митних декларацій, що становить близько 30% усіх оформлених Львівською митницею ДФС митних декларацій. Середній час оформлення митних декларацій за останній місяць в режимі імпорту – 1 год. 45 хв., експорту - 1 год. 03 хв.

З початку року цей підрозділ  скерував до Держбюджету понад 2 млрд. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ