Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Форсаж» дав бій «Меркурію»

Матчем між «Форсажем» та «Меркурієм» завершувався другий тур групового турніру квартету А. Для «Форсажу» цей матч був не тільки можливістю перевірити власні сили на фоні команди з Гранд-ліги, а й спробувати зробити переворот в турнірній таблиці групи А. До останнього команда Ігоря Смірнова була близькою, однак вимушений ризик наприкінці поєдинку себе не оправдав. «Форсаж» провів хороший поєдинок, у якому поступився з рахунком 2:6. Левову частину своїх голів «Форсаж» отримав у порожні ворота.

Зважаючи на нічию з «Електроном» у першому турі чемпіонату (3:3), «Форсажу» будь-що потрібно було перемагати «Меркурій». Нічия номінальних гостей у цьому матчі аж ніяк не влаштовувала, тому й не дивно, що при рахунку 2:2 за 4 хвилини і 12 сенкунд «Форсаж» пішов в атаку з п’ятим польовим гравцем.

До цього у матчі гравці «Меркурія» дещо недооцінили свого суперника, за що отримали чимало непримєностей біля власних воріт у першому таймі. На гол лідера атак «Меркурія» Дмитра Приходька «Форсаж» знайшов більш, ніж достойну відповідь. Юрій Ланько та Олег Аврам вивели «Форсаж» вперед. Загалом, бойовий настрій гравців «Форсажу» та недооцінка суперника гравцями «Меркурія» увесь час додавала роботи в рамці воріт Віталію Кадирі. Останній у матчі неодноразово виручав свою команду.

Кіпер «Форсажу» Юрій Мостинець також неодноразово ставав героєм різних епізодів. Словом, якби не воротарі, рахунок у матчі був би двозначним.

Один з ключових епізодів у матчів відбувся при рахунку 2:1 на користь «Форсажу». Микола Матляк не реалізував вихід сам на сам з Кадирою, влучивши у стійку. Ймовірно, якби рахунок у матчі став 3:1 на користь команди Ігоря Смірнова, кінцівка поєдинку була б дуже і дуже цікавою.

Рятівником «Меркурія» у цьому поєдинку став Дмитро Приходько. Спочатку він зрівняв рахунок, а уже при грі «Меркурія» з п’ятим польовим гравцем також створив супернику найбільше проблем. Загалом за ризик грати з п’ятим польовим гравцем «Форсаж» варто відзначити, оскільки нічия цю команду у цьому поєдинку аж ніяк не влаштовувала.

Цей ризик не увінчався успіхом. Досвідченіші гравці «Меркурія» зловили суперника на помилках і оформили підсумкову перемогу. Для виходу з групи «Меркурію» у матчі останнього туру достатньо буде перемогти «Електрон» з будь-яким рахунком.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап.

Група А

«Меркурій» - «Форсаж» - 6:2 (1:1)

«Меркурій»: Кадира, Маковський, Фок, Бочаров, Науменко, Приходько, Данильченко, Вишиваний, Федорчук

«Форсаж»: Мостинець, Смірнов, Лесько, Сосницький, Аврам, Ланько, Музика, Матляк

Голи: Приходько, 3, 31, 40, 40, Федорчук, 37, Данильченко, 39 – Ланько, 7, Авраам, 24

Попередження: Мостинець, 37

Судді: Р. Бей, Р. Чарнота (обидва Львів)

Суддівський спостерігач: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ