Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Форсаж» та «Електрон» переможця не виявили

Волею календаря матч між командами «Форсаж» та «Електрон» відкривав не тільки груповий турнір у квартеті А, а й в цілому «Відкритий Кубок Львівщини» з футзалу.
Фото Олена Ляхович (АФЛ)

Поєдинок між цими командами давав можливість порівняти рівень чемпіонату професійної аматорської Бізнес-ліги, а також другої ліги аматорської футзальної ліги. Загалом, у цьому турнірі Асоціації футзалу Львівщини вдалося об’єднати навколо себе різні команди, чимало з яких матимуть можливість вперше зіграти один з одним.

Початок дебютного матчу турніру був за «Електроном». Гравці «Форсажу» у цьому матчі довго прокидалися. «Форсаж» по-справжньому почав грати тоді, коли рахунок на табло був уже 2:0 на користь їхнього суперника. Гравцям «Електрону» вдалося забити два швидкі голи, авторами яких став Дмитро Романчак.  Одному з лідерів атак «Електрона» вдалося забити на 3-ій та 4-ій хвилині першого тайму.

«Холодний душ» явно пішов на користь гравцям «Форсажу». До завершення першого тайму їм вдалося покращити свою гру в позиційній атаці та один гол відіграти. Втім, на гол-красень від Юрія Ланька «Електрон» ще одного разу успішно відповів у першому таймі. Гол «в роздягальню» вдалося забити Наразу Ребезнюку.

У другому таймі «Електрон» мав не одну можливість для того, щоб збільшити свою перевагу. В усіх випадках номінальні гості або били мимо цілі, або віддавали останні неточні передачі. За низьку реалізацію гольових моментів «Електрон» у цьому матчі поплатився наприкінці зустрічі.

Після тайм-ауту від «Форсажу» значну частину другого тайму гравці цієї команди грали з п’ятим польовим. Цей елемент гри у футзалу «зеленим» вдавався з перемінним успіхом, хоча неозброєним оком було помітно, що за певного збігу обставин «Форсаж» зможе відігратися. Рятівником «Форсажу» став Сергій Сосницький. Саме йому вдалося забити два голи, граючи з п’ятим польовим гравцем. Сосницький забивав на 31-ій та 38-ій хвилині матчу. Вирвати перемогу у цьому матчі не вдалося жодній з команд, та якщо відверто, то моментів для цього не було ні в одних, ні в інших.

Підсумкова нічия з рахунком 3:3 виглядала більш, ніж справедливо. Перший тайм краще провели гравці «Електорону», а другий – «Форсажу». Попереду у «Форсажу» та «Електрона» чекають дуже непрості поєдинки з вищими за класом суперниками «Меркурієм» та «ЛЮ-Верестом».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група А

«Форсаж» (Львів) – «Електрон» (Львів) – 3:3 (1:3)

«Форсаж»: Мостинець, Михайлишин, Сосницький, Аврам, Лесько, Смірнов, Ланько, Шпира, Вітрук, Галаджун, Діма

«Електрон»: Горячко, Медвєдєв, Д. Романчак, Ю. Романчак, Ребезнюк, Коваль, Хомченко, Трухим

Голи: Ланько, 8, Сосницький, 21, 38 – Д. Романчак, 3,4, Ребезнюк, 19

Попередження: Лесько, 33, Діма, 39, Сосницький, 40

Судді: Б. Кіндій (Розділ), М. Жукровський (Львів)

Спостерігач арбітражу: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ