Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Княжий Ринок» врятував матч зі «Здвигом»

Один з головних фаворитів на перемогу у «Відкритому Кубку Львівщини» здобув другу перемогу поспіль у груповому раунді. «Княжий Ринок» здобув дуже непросту і водночас вольову перемогу над «Здвигом». По ходу матчу команда Євгена Москвіна поступалася з рахунком 0:2, однак зуміла переламати хід поєдинку і в підсумку перемогти.

«Вийшли на цей матч розслаблені. Не знаю чому, але недооцінка суперника з нашої сторони була присутня, - каже Євген Москвін, головний тренер «Княжого Ринку». -  Ми були дуже близькими до того, щоб втратити очки і я б не здивувався, якщо б так сталося. Гра суперника мені сподобалася. З можливостями більшості гравців «Здвигу» я знайомий, тому гра цієї команди для мене несподіванкою не стала».

За матч з «Княжим Ринком» «Здвиг» й справді заслужив не теплі слова. Команда хоч і програла з рахунком 2:4, однак це якраз той випадок, коли за поразку соромно нікому не буде. Найважливіше те, що гравці «Здвигу», попри кадрові проблеми, зуміли як слід налаштуватися на іменитішого суперника і поставити його в непросте становище.

Завдяки голам Володимира Чорненького та Назара Сенишина «Здвиг» у матчі вигравав з рахунком 2:0. Команда грамотно захищалася, надійно грав воротар Андрій Коробов, а також «Здвиг» дуже гостро контратакував. Єдине, з цим не справився «Здвиг» у цьому матчі – з грою суперника з п’ятим польовим гравцем. Саме в такій грі «Здвиг» пропустив перший гол наприкінці першого тайму і третій – наприкінці другого. А рахунок у матчі  у середині другого тайму вдалося зрівняти Тарасу Мацику.

Програючи у рахунку, «Здвиг» пішов рятувати матч з п’ятим польовим гравцем. Після одного з прострілів м’яч влучив в руку Володимиру Лабі, однак, на думку арбітра Романа Бея, цей епізод на пенальті не потягнув. Жирну крапку у матчі поставив Павло Миколюк, який влучив у порожні ворота.  Усі крапки над «і» у групі D розставить останній третій тур групового етапу.   

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап.

Група D

«Княжий Ринок» - «Здвиг» - 4:2 (1:2)

«Княжий Ринок»: Стасюк, Ковалишин, Москвін, Гриншпун, Скрильов, Когут, Цибик, Миколюк, Яцишин, Мацик, Лаба, Дудаш

«Здвиг»: Коробов (Чеботарь), Ледневський, Бучак, Сенишин, Чунис, Чорненький, Іванишин, Ващишин, Гірний, Кухар

Голи: Цибик, 20, Мацик, 28, Лаба, 39, Миколюк, 40 – Чорненький, 12, Сенишин, 15

Попередження: Стасюк, 15, Цибик, 37

Судді: Р. Бей, Р. Чарнота (обидва Львів)

Суддівський спостерігач: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ