Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Княжий Ринок» вирвав путівку у півфінал

«Княжий Ринок» став другим півфіналістом «Відкритого Кубка Львівщини». Команда Євгена Москвіна у чвертьфіналі турніру здобула дуже непросту перемогу над «Статусом» - 3:2. Героєм у складі «Княжого Ринку» став Назар Яцишин, який зумів вивести свою команду у півфінал турніру лише на останній хвилині зустрічі. Що цікаво, по ходу матчу «Княжий Ринок» поступався з рахунком 1:2.

«Княжичі» значно краще за суперника розпочали цей поєдинок. Їхня перша, по суті, небезпечна атака завершилася взяттям воріт. Красиву комбінацію влучним ударом замкнув Юрій Когут. Втім, 1:0 на початку матчу – це майже нічого проти такого суперника, як «Статус». Команда Степана Михальчука швидко забула про допущену помилку в обороні, і зуміла нав’язати супернику боротьбу на футзальному майданчику.

В загальному «Статус» виглядав дуже і дуже непогано на фоні такого суперника, як «Княжий Ринок». Моментами Михальчук, Чернецький і компанія непогано комбінували, однак у першому таймі з небезпечними моментами біля воріт суперника у них не складалося. Не все було ідеально і у «Княжого Ринку». Команда Євгена Москвіна більше атакувала, однак, окрім Юрія Когута, у першому таймі переграти Андрія Жезла не вдавалося нікому.

Доволі прогнозовано другий тайм матчу став цікавіший, аніж був перший. Гравцям «Статуса» вдалося не тільки відігратися, а й вийти вперед. Команда Степана Михальчука у другому таймі зуміла переламати хід поєдинку, забити супернику два м’ячі у відповідь, однак не більше того. Щоб обіграти «Княжий Ринок» потрібно мати не тільки майстерність, а ще й фарт в обороні. Цього фарту «Статусу» у матчі якраз забракло. «Княжий Ринок», поступаючись у рахунку, ще раз наочно усім продемонстрував, що команда прекрасно грає з п’ятим польовим гравцем. Майже миттєво Євген Москвін встановив статус-кво у рахунку, а вирішальний гол у матчі за 40 секунд до сирени забив Назар Яцишин. Останній забивав уже у рівних складах після контратаки. Гол Яцишина дозволив уникнути серії пенальті і водночас вивів «Княжий Ринок» у півфінал турніру, де команда зіграє з переможцем пари «Меркурій» - «Кордон».

«Статус», мінімально поступившись «Княжому Ринку», завершує турнір з високо піднятою головою. За цю поразку  від команди з другої ліги України соромно не повинно бути нікому.

«Відкритий Кубок Львівщини». Чвертьфінал

«Княжий Ринок» - «Статус» - 3:2 (1:0)

«Княжий Ринок»: Стасюк, Яцишин, Лаба, Когут, Цибик, Москвін, Дудаш, Мацик, Ковалишин, Скрильов

«Статус»: Жезло, Чернецький, Литвин, Шумський, Михальчук, Вербінський, Матвійчишак, Дуткевич, Бойко

Голи: Когут, 1, Москвін, 33, Яцишин, 40 – Шумський, 28, Чернецький, 33

Попередження: Дудаш, 7, Цибик, 40

Арбітри: А. Лютий, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ