Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: команди групи «А»

У місті Лева набирають обертів змагання «Відкритого Кубка Львівщини» з футзалу. Сьогодні, 8 лютого, на прихильників гри «5 на 5» очікують два матчі. О 21 годині у палаці спорту «Галичина» між собою зіграють «Кордон» та «Географ-ЛНУ», а після цієї гри сильнішого між собою будуть визначати «ЛЮ-Верест» та «Меркурій». Також від сьогодні починаємо знайомство з учасниками змагань.

Група «А

«Електрон»

Президент команди – Віктор Медведєв.

Команда почала існувати давно, але, по-справжньому заявила про себе у 2013 році, коли самобутня команда з дворового футболу об’єдналася із тодішніми гравцями команди «Електрон» та утворили одне ціле.  Весною 2016 року спробували сили в третій лізі під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини. Стартували непогано, боролися за чемпіонство, але у другій половині сезону команда здала у грі і зайняли лише четверте місце. Далі була Бізнес-ліга (3-е) місце.

«Форсаж»

Капітан і президент команди – Ігор Смірнов.

Клуб заснований у 2004 році. Саме тоді команда вперше зібралася на турнірі з футболу під назвою Gilette, де посіла 3 місце і поїхала на фінальну стадію до Києва. «Форсаж» - неодноразовий учасник чемпіонатів та кубків під егідою асоціації футзалу Львівщини та асоціації любительського футзалу Львівщини. На «Відкритий Кубок Львівщини» «Форсаж» заявився, суттєво оновивши склад команди. 

«ЛЮ-Верест»

Команда заснована у 2013 році. Президент – Володимир Міщишин. Попередня назва - "Львів-Юнайтед". 

Срібнйи призер Прем’єр-ліги футзалу Львова (2013-2014р.), срібний призер Гранд-ліги (2014), фіналіст Гранд-кубка Львова (2014), чемпіон Гранд-ліги футзалу Львова (2014-2015), фіналіст кубку Львова (2015), бронзовий призер Гранд-ліги Львова (2015-2016), срібний призер Гранд-ліги Львова (2016).

У 2016 році команда змінила назву й тепер називається «ЛЮ-Верест».

«Меркурій»

Неодноразовий учасник та призер змагань з футзалу під егідою асоціації футзалу Львівщини та асоціації любительського футзалу Львівщини. Багаторазовий чемпіон області, бронзовий призер Прем’єр-ліги футзалу Львова (2013/2014 років), бронзовий призер Гранд-ліги футзалу Львова (2014-2015 років).

Далі буде…

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ