Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини». команди групи С

Продовжуємо знайомити з учасниками змагань «Відкритого Кубка Львівщини з футзалу». На черзі група «С».

З командами групи А та В можете ознайомитись з цим та цим посиланням.

«Fujikura»

Клуб заснований у 2015-ому році.

Президент –Андрій Задорожний. Головний тренер – Володимир Когут. Капітан команди – Роман Танечник.

Постійний учасник змагань під егідою асоціації аматорського футзалу Львівщини: перша ліга футзалу Львова (сезон 2016 року), гранд ліга футзалу Львова сезон (2016/2017).

Кістяк команди зберігся з команди «Електроконтакт Україна», який був срібним призером першої ліги міні-футболу Львова (літо 2015).

«Нові імена»

Міні-футбольний клуб заснований у 2008 році.

Засновник - Володимир Крупчук. З часу заснування «Нові Імена» виступали у чемпіонаті і Кубку Львівської області. Постійно посідав місця у середині турнірної таблиці. З часом клуб почав грати під егідою асоціації аматорського футзалу Львівщини, де розпочав із третьої ліги, за два роки пройшов усі дивізіони і цього року грає у Гранд-лізі. Також клуб виступає у різноманітних турнірах і не тільки із футзалу, а також пробує свої сили у інших видах спорту.

У різні роки, на різних турнірах за команду виступали гравці, які багато досягли у футзалі. Зокрема, Максим Зарубко, який зараз грає у чемпіонаті Італії з футзалу, Сергій Вацяк, чемпіон України і володар Кубка України у складі львівської «Енергії».

«Альтернатива»

Клуб заснований у 2017 році. Засновники команди опікуються клінікою репродуктивної медицини «Альтернатива».

Капітан команди – Роман Паранька. Молода команда для якої участь у «Відкритому кубку Львівщини з футзалу» буде другою в історії. Вперше молоді футзалісти зібралися на чемпіонаті під назвою – «V9», де виступають достатньо таки непогано.

«Статус»

Капітан команди  - Ростислав Михальчук. Тренер – Степан Михальчук.

Серед здобутків команди варто виділити перемогу в зимовому чемпіонаті 2015-2016 років, який проходив під егідою асоціації футзалу Львівщини, а також перше місце у літньому чемпіонаті Львова 2015 року. Також команда ставала срібним призером міжнародного турніру в Мальорці у 2016 році.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ