Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: команди групи В

Продовжуємо знайомити з учасниками «Відкритого Кубка Львівщини» з футзалу. На черзі група «B».

З командами групи А можете ознайомити за цим посиланням.

«Кордон»

Команда заснована 23 лютого 2006 року як "Прикордонник" з Рави-Руської. Засновником команди та її президентом з моменту заснування є Ігор Матвійчук. Володимир Авраменко приєднався до колективу в сезоні 2008/2009, як голкіпер. Пізніше він став адміністратором, селекціонером та головним тренером команди в одному обличчі. 

У 2006 та 2007 році «Кордон» двічі ставав чемпіоном та володарем Кубку Жовківського району з міні-футболу. Сезон 2006/2007 - перший сезон у відкритому чемпіонаті бізнес-ліги Львівщини. За 10 років команда виборювала бронзові медалі чемпіонату Львівщини сезонів 2009/2010 та 2014/2015 рр., срібний призер сезону 2015/2016 року, фіналіст Кубка Львівщини - 2008/2009 року. У жовтні 2008 року команда змінила назву на "Кордон", а в 2011 році змінила "прописку" з Рави-Руської на Львів.

Старожили команди -  Яценки Олег та Андрій - 2008/2009, Богдан Хмизов - 2009/2010. Окрім того, «Кордон» цим колективом двічі ставав чемпіонами Державної прикордонної служби України. Що цікаво, один з керівників команди Володя Авраменко ще й брав участь в АТО в липні-серпні 2014 року. Мало того він близько місяця перебував в оточені і чудом вийшов з нього.

«Галицька Здоба-2»

Клуб заснований у 2013-ому році.

Президент – Палідович Роман, заступник – Пилипчук Олександр, головний тренер – Сергій Тригубець.

Капітан команди – Мацик Тарас.

Постійник учасник змагань під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини. За час існування команді вдалося перемогти у третій та другій лізі, а також стати переможцями ІТ-ліги. На «Кубку Львівщини» «Галицька Здоба-2» зіграє експериментальним складом. Для головного тренера команди Сергія Тригубця це буде чудова можливість спробувати себе в якості повноцінного не граючого тренера і побачити в дії усі гравців, які стукають в основу команди.

«Географ-ЛНУ»

Президент команди – Андрій Манько. Капітан команди - Ярослав Нідзельський. 

Заснована у 2015 році. Складається з студентів географічного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка. Минулого року спробували свої сили у першій лізі чемпіонату, що проходив під егідою асоціації футзалу Львівщини. Цього року команда виступає у вищій лізі, де наразі посідає шосте місце. На змагання кубку команда заявилася вперше.

«Медичне училище «Медик»

Генеральний директор  - Гайдучок Ігор Григорович.

Керівник – Лук’янченко Микола Іванович.

Команда з Дрогобича Львівської області, яка представляє відомий на теренах Львівщини навчальний заклад – «Медик». Прийме участь у змаганнях вперше. Кістяк команди складають лише дрогобицькі хлопці, яких навколо себе повинен згуртувати досвідчений Іван Ільчишин.

Ігор Воробій, прес-слжуба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ