Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «ЛЮ-Верест» - третій півфіналіст турніру

«ЛЮ-Верест» став третім півфіналістом «Відкритого Кубка Львівщини». Команда Володимира Міщишина у чвертьфінальному поєдинку була сильнішою за «Медичне училище «Медик» з Дрогобича - 4:2.

Гравці «ЛЮ-Верест» на правах фаворита розпочали матч вдало. Вже у дебюті гри, обігравшись із Галамагою, відзначився Сергієнко. Щоправда, не встигло табло палацу спорту «Галичина» відрахувати навіть хвилини часу, як «Медик» зрівняв рахунок. Гол вийшов дещо курйозним. Після серії рикошетів відзначився Грицан.

Здавалося б, після голу гравці «Вереста» увімкнуть швидкості й гол буде питанням часу. Та, час спливав, а голу так і не було. Їхні суперники переважно захищалися, при першій можливості - контратакували. Одна з таких атак завершилася штрафним, після якого відзначається екс-ураганівець Тарас Рудавець.  

За рахунку 2:1 користь гравців з Дрогобича завершився перший тайм цього поєдинку. Із початком другої 20-ти хвилинки команда Володимира Міщишина збільшила швидкості й шквал атак накотився на ворота «Медика». До пори, до часу за Дрогобич грав їхній воротар та стійки воріт, але й вони не допомогли, коли після зрячої передачі від Хіреша відзначився Патько.

Згодом же той самий Патько вивів свою команду вперед після чудових індивідуальних дій. Після другого голу від Патька ситуація на паркеті не змінилася. «ЛЮ-Верест» і надалі домінував, а «Медик» зрідка огризався. Зокрема, чудову нагоду відзначитися втратив Сурник, але м’яч дивом не залетів у ворота.

Намагаючись врятувати гру, гравці з Дрогобича взяли тайм-аут, після чого на майданчик вийшов п’ятий польовий гравець. Та і ця тактика не дозволила Івану Ільчишину та компанії уникнути поразки. Сергієнко перехопив м’яч і ударом через весь майданчик відправив його у порожні ворота.

«ЛЮ-Верест» переміг із рахунком 4:2 й вийшов у півфінал, де їхнім суперником на цій стадії змагань буде «Фуджікура».

«Відкритий Кубок Львівщини». Чвертьфінал

«ЛЮ-Верест» - «Медичне училище «Медик» - 4:2 (1:2)

«ЛЮ-Верест»: Нестеровський, Патько, Хіреш, Кучір, Галамага, Лещишин, В.Мішишин,

Р.Міщишин, Сергієнко.

«Медик»: Хомин, Ніконець, Грицан, Рудавець, Ільчишин, Сурник.  

Голи: Сергієнко (4, 40), Патько (23,32) – Грицан (4), Ніконець (17).

Попередження: Лещишин (17)

Арбітри: І. Вишиваний, Є. Гультяєв (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: О. Верещинський (Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ