Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «ЛЮ-Верест» дотиснув «Меркурій»

Матчем між командами «ЛЮ-Верест» та «Меркурій» завершувався повноцінний перший тур у групі А. Волею календаря фаворити групи А і, без сумніву, головні претенденти на вихід до чвертьфіналів турніру, зустрілися в очному протистоянні уже у першому матчі. Матч повністю виправдав свій статус. Команди показали хороший рівень футзалу, не зовсім результативну, проте дуже цікаву гру. У підсумку гравцям «ЛЮ-Верест» вдалося святкувати мінімальну перемогу у матчі завдяки голу Володимира Іляша у середині другого тайму.

На матч «Кубка Львівщини» «ЛЮ-Верест» вийшов у дещо оновленому складі. Кілька ключових гравців команди через різні причини не могли бути заявлені на турнір, а відтак президенту команди Володимиру Міщишину довелося шукати нового воротаря, а також самому одягати футболу польового гравця. Такі вимушені зміни у складі «ЛЮ-Верест» можна назвати вдалими. Команда виглядала доволі збалансовано, провела хороший матч, а голкіпер Володимир Нестеровський взагалі відстояв на нуль.

Своєю грою протягом усього поєдинку «ЛЮ-Верест» неодноразово доводив, що ця команда буде претендувати на перемогу на турніру. Мінімальна перемога над «Меркурієм», швидше за все, дозволить цій команді спокійно боротися за перемогу у групі А.

«Меркурій» у поєдинку проти «ЛЮ-Верест» також справив дуже хороше враження. «Зелені» протягом усього поєдинку хоч і більше захищалися, проте мали свої можливості для того, щоб здобути позитивний результат у цьому матчі. Впевненості польовим гравцям «Меркурія» додавав голкіпер Віталій Кадира. Він неодноразово виручав свою команду, грав дуже впевнено і надійно. Навіть у якийсь момент склалося враження, що гравці команди «ЛЮ-Вереста» знають як довести атаку до завершального удару, а от як пробити Кадиру було запитання…

«Меркурій» при першій кращій можливості також атакував, однак Володимир Нестеровський відбивав усе, що летіло в рамку. Стовідсоткових моментів у «Меркурія» протягом усього поєдинку було не так багато, а якщо і були, то воротар був на висоті.

Гравцям у білій формі таки вдалося схилити шальки терезів на свою користь у другому таймі. Володимир Іляш більярдним ударом метрів з 9-ти таки зумів пробити Віталія Кадиру. Останній як не старався, виручити свою команду не зміг.

Гравцям «Меркурія» потрібно віддати належне за те, що вони робили усе можливе для того, щоб зрівняти рахунок. При певному збігу обставин це могло статися, проте номінальні господарі зуміли вистояти у грі проти п’ятого польового гравця. В одному з епізодів рахунок міг ставати 2:0, проте Ігор Майорчак не влучив у порожні ворота.

У підсумку «ЛЮ-Верест» переміг з рахунком 1:0 і очолив турнірну таблицю групи А. Попереду в усіх команд ще два тури у групі. Після цих ігор хоч в певній мірі зможемо порівняти Гранд-лігу Львівщини, другу лігу («Форсаж»), а також Бізнес-лігу («Електрон»).

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група А.1 тур

«ЛЮ-Верест» (Львів) - «Меркурій» (Львів) – 1:0 (0:0)

«ЛЮ-Верест»: Нестеровський, Галамага, Іляш, Хіреш, Майорчак, Кучір, Міщишин, Лещишин, Сергієнко

«Меркурій»: Кадира, Фок, Маковський, Данильченко, Лень, Вишиваний, Бочаров, Приходько, Федорчук, Науменко

Гол: Іляш, 29

Судді: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ