Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Медик» - за крок до плей-офф

Дрогобицький «Медик» зробив великий крок до виходу у чвертьфінал Відкритого Кубка Львівщини, обігравши «Географ-ЛНУ» у другому матчі групового турніру. Перемога команді з Дрогобича далася дуже і дуже непросто. Більше того, її «медики» вибороли лише завдяки грі з п’ятим польовим гравцем на останніх секундах зустрічі – 3:2.

Забігаючи наперед, варто зазначити, що «Медик» у цьому матчі робив усе можливе для того, щоб здобути перемогу «малою кров’ю». Наразі команда з Дрогобича не до кінця показує свій основний склад, а відтак «Медик» на Відкритому Кубку Львівщини наразі можна назвати «темною конячкою». Для двох перемог у груповому раунді, які дають великий відсоток на те, що команда гратиме у плей-офф, «Медик» доклав рівно стільки сил, скільки і для цього було потрібно. Втім, друга перемога на турнірі для вболівальників з Дрогобича виявилася валідольною. Переможний гол у матчі Тарас Грицак забив майже з фінальною сиреною. До цього у матчі рахунок був 2:2. Виривати перемогу в команди «Географ-ЛНУ» «медики» пішли з п’ятим польовим гравцем, і не прогадали.

Така тактика в якісь мірі була прогнозованою, оскільки у цьому матчі географи лише у п’ять чоловік. Жодної заміни у «синіх» через різні причини так і не знайшлося. Незважаючи на поразку, цей матч «Географ-ЛНУ» може занести собі до активу. Хлопці старалися, були близькими до позитивного результату, однак не дотерпіли. Досвідченіші гравці «Медика» скористалися втомою суперника і у цьому матчі таки зуміли витиснути максимум. Велика ймовірноість того, що ця перемога дозволить команді з Дрогобича вийти до чвертьфіналу плей-офф, натомість «Георгаф-ЛНУ» після двох поразок поспіль, швидше за все, зіграє у «Кубку Надії».

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група В

«Медичне училище «Медик» - «Географ-ЛНУ» - 3:2 (1:1)

«Медик»: Хомин, Ільчишин, Ніконець, Михайловський, Грицак, Сурник, Кравчук, Штибель

«Географ-ЛНУ»: Михалець, Нідзельський, Столярчук, Свист, Бахарєв

Голи: Ніконець, 11, Михайловський, 27, Грицак, 40 – Бахарєв, 18,34

Судді: І. Вишиваний, І. Якимишин (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: С. Семак (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ