Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Меркурій» фартовіший за «Кордон»

«Меркурій» став останнім півфіналістом «Відкритого Кубка Львівщини». В останньому чвертьфіналі турніру «Меркурій» лише у серії пенальті зумів обіграти «Кордон». Останні по ходу матчу поступалися з рахунком 0:2, однак знайшли в собі сили врятуватися від поразки в основний час і перевели гру у серію пенальті.

Обидві команди розпочали матч доволі обережно. Неозброєним оком було помітно, що обидва колективи побоюються один одного, а відтак чекати на відкритий футзал для вболівальників було марною справою. Що цікаво, навіть при закритій грі небезпечні моменти біля воріт обох команди виникали. Особливо потрібно відзначити небезпечний удар в поперечину від Приходька у самісінькому дебюті матчу. Не забив Приходько у дебюті матчу – віддав результативну передачу наприкінці першого тайму. Приходько на пару з Вишиваним втекли сам на сам з голкіпером і чітко реалізували можливість повести у рахунку.

«Кордон» хоч і програвав після першого тайму з рахунком 0:1, однак також регулярно заставляв вступати в гру Віталія Кадиру. В одному з епізодів Кадира не побачив момент удару, а відтак каркас воріт, а саме поперечина, у цьому епізоді зіграла уже за «Меркурій». В загальному гравці «Кордона» багато у цьому матчі били здалеку, натомість гравці «Меркурія» більшість своїх атак хотіли завершити по-футзальному – з ударом по воротах з близької відстані.

На початку другого тайму Леню вдалося збільшити перевагу своєї команди. Іван забив нестандартно – головою з близької відстані. При рахунку 0:2 «Кордон» уже побіг вперед великими силами. «Кордон» хоч і атакував уже більше, однак час спливав, а пробити Кадиру ніяк не вдавалося. Розв’язка другого тайму повинна була наступити тоді, коли «Кордон» пішов в бій з п’ятим польовим гравцем. Хоч і «полосаті» грали в більшості з перемінним успіхом, однак їм вдалося зробити майже неможливе. Гол з добивання від Олега Яценка, а також рикошет за хвилину до завершення матчу дозволив «Кордону» перевернути усе з ніг на голову. Втім, у серії пенальті сильнішими, щасливішими та майстернішими виявилися гравці «Меркурія». Вирішальним у серії став «промах» Степана Матули (сейв Кадири). У півфіналі «Відкритого Кубка Львівщини» «Меркурій» зіграє з «Княжим Ринком». В іншому півфіналі «ЛЮ-Верест» зіграє з «Фуджікурою».  

Відкритий Кубок Львівщини. Чвертьфінал

«Меркурій» - «Кордон» - 2:2 (за пен. 3:2)

«Меркурій»: Кадира, Данильченко, Федорчук, Приходько, Фок, Бочаров, Лень, Маковський, Вишиваний

«Кордон»: Гаврут, Хмизов, А. Яценко, О. Яценко, Остапець, Пузанський, Матула, Пушкар

Голи: Вишиваний, 16, Лень, 21 – О. Яценко ,36, Хмизов, 39

Серія пенальті: О. Яценко (1:0), Приходько (1:1), Пушкар (2:1), Лень (2:2), Матула (воротар), Вишиваний  (3:2)

Попередження: Федорчук, 14 – Хмизов, 22

Арбітри: А. Лютий, Я. Сторожук (обидва Львів)

Спостерігач  арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ