Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий кубок Львівщини». «Меркурій» створив сенсацію

«Меркурій» став першим фіналістом «Відкритого кубка Львівщини». «Прикордонники» були сильнішими у півфінальному протистоянні за «Княжий Ринок» - 2:1.

На правах фаворита як цього матчу, так і турніру загалом, з перших хвилин гравці «Княжого Ринку» заволоділи ігровою ініціативою. Втім, їхні зусилля не були успішними: «Княжий Ринок» хоч і набагато більше контролював м’яч, однак в діях гравців відчувалася втома. Все-таки кілька днів тому підопічні Євгена Москвіна зіграли перший поєдинок 1/4 фіналу другої ліги проти черкаського «Солтекса». Окрім того, дався взнаки і лазарет «Княжого Ринку».

«Меркурій» переважно захищався, а при першій можливості контратакував. Така тактика принесла свої плоди. На 6-ій хвилині чудовими індивідуальними діями відзначився Роман Вишиваний. Щоправда радість «прикордонників» не була довгою. Вже за чотири хвилини Євген Москвін зрівняв рахунок, вдало пробивши з-за меж штрафного майданчика. Саме за нічийного рахунку 1:1 і завершився перший тайм цього протистояння.  

Після відпочинку ситуація на паркеті ПС «Галичина» не змінилася. «Княжий Ринок» і надалі володів ігровою перевагою, а «Меркурій» грав на контратаках. У перших могли відзначитися Когут та Скрильов, а у других - Вишиваний та Козирєв. Саме Максим згодом і став співавтором голу. Козирєв вже традиційно не пробив, а віддав пас Леню, який ударом з носка вивів свою команду вперед.

Тут же головний тренер «Княжого» взяв тайм-аут, після чого Яцишин вийшов на паркет у футболці п’ятого польового гравця. І саме Назар за декілька хвилин мав чудову нагоду вирівняти рахунок на табло, але в цьому епізоді, як і у матчі загалом, чудову реакцію у воротах продемонстрував кіпер «Меркурія» Віталій Кадира.

У подальшому малюнок гри на майданчику не змінився. «Княжичі» закрили свого суперника на чужій половині майданчика, розігруючи п’ятого, а «Меркурій» відбивався і при першій нагоді намагався поцілити у порожні ворота. 

До завершення гри серед моментів можна виділити удар згадуваного вище Козирєва у штангу, а також хороший удар від граючого тренера «Княжого Ринку» Москвіна, на який зреагував все той же Кадира.

«Меркурій» переміг з рахунком 2:1 і сенсаційно вийшов у фінал «Відкритого Кубка Львівщини», де їхнім суперником у боротьбі за головний трофей турніру буде «Фуджікура».

Відкритий Кубок Львівщини. Півфінал.

«Меркурій» - «Княжий Ринок» - 2:1 (1:1)

«Меркурій»: Кадира, Данильченко, Федорчук, Приходько, Бочаров, Лень, Маковський, Вишиваний, Козирєв

«Княжий Ринок»: Татарченко, Яцишин, Мацик, Гриншпун, Лаба, Скрильов, Когут, Москвін, Ковалишин, Стасюк

Голи: Вишиваний, 6, Лень, 30 – Москвін,10.

Попередження: Вишиваний, 38.

Арбітри: В. Болізюк , Р. Бей (обидва Львів)

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ