Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Нові Імена» зіграють у «Кубку Надії»

Програвши вдруге поспіль, «Нові Імена» втратили будь-які шанси поборотися за вихід з групи С. У матчі другого туру групового турніру «Нові Імена» поступилися «Статусу» (0:3) й тепер зіграють на «Кубку Надії».

Матчем між «Новими Іменами» та «Статусом» завершувався другий тур групи С. Обом командам, для того, щоб продовжити боротьбу за головний трофей змагань, будь-що потрібно було перемагати. Нічия у цьому поєдинку, по суті, не влаштовувала нікого.  

Особливо це ще перед початком матчу чудово розуміли гравці «Статусу»: команда Степана Михальчука несподівано програла «Фуджікурі» у першому турі, а відтак ще одна невдача могла відкинути команду у так званий «Кубок Надії». Зважаючи на це, настрій у гравців «Статуса» був відповідний. «Зелені» з перших хвилин поєдинку захопили ініціативу, яку зуміли втілити у два голи. Швидкі голи від Ростислава Михальчука та Романа Бойка були не тільки важливими для «Статуса», а ще й більярдними за своїм виконанням. Якщо з першим ударом при певному збігу обставин воротар Ігор Воробій міг би справитись, то удар в Романа Бойка вийшов якраз з тих, коли у воротаря на сейв не було жодних шансів.

Пропустивши два голи на початку зустрічі, Ігоря Воробія у воротах замінив Тарас Михайлишин. Загалом, після тайм-ауту від команди Володимира Крупчука гра вирівнялася. Гравці «Статуса», маючи гандикап у два м’ячі, уже не летіли стрімголов в атаку, натомість номінальні гості уже могли показати своє вміння реалізовувати позиційну атаку.

З нею у «червоних» цього вечора не складалося усе успішно. Моменти, які виникали біля воріт Андрія Жезла, назвати супернебезпечними язик не повернеться. З усіма ударами у цьому матчі Жезло справлявся на відмінно.

Загалом у діях гравців «Нових Імен» не проглядалося свіжості. Все-таки день перед тим команда грала зі «Спільнотою», а відтак на два матчі поспіль «червоних» не вистачило.

У другому таймі матчі гравці «Статуса» контролювали гру. Вони були ближчими до третього гола, аніж суперник до першого. Моментами на допомогу воротарю Михайлишину приходили стійки, а в одному епізоді у другій 20-хвилинці Михайлишин був безсилим. Хорошу комбінацію влучним ударом завершив Володимир Шумський.

Врятувати гру та забити бодай гол престижу «Нові Імена» намагалися з допомогою п’ятого польового гравця. Моментами ця гра номінальним гостям давалася дуже і дуже непогано, проте не обходилося і без грубих помилок. В результаті, гру з «зайвим» «Нові Імена» втілити бодай в один забитий гол не змогли, зрештою, як і «Статус» жодного разу не влучив у порожні ворота.

У підсумку 3:0 – «Статус» зберіг шанси на вихід з групи, натомість «Нові Імена» їх повністю втратили. Команда зіграє у «Кубку Надії», де ймовірно, буде одним з фаворитів саме цього турніру.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група С

«Нові Імена» - «Статус» - 0:3 (0:2)

«Нові Імена»: Воробій (Михайлишин), Нікітін, Ільків, Крупчук, Бутрин, В. Великий, О. Великий, А. Великий, Чабан, Ковалик, Нітарський, Николишин

«Статус»: Жезло, Дуткевич, Бойко, Михальчук, Чернецький, Квасюк, Литвин, Мацько, Шумський, Вербінський, Матвійчишак, Загарія, Гринда, Титуса

Голи: Михальчук, 3, Бойко, 6, Шумський ,23

Попередження: Дуткевич, 32

Судді: В. Болізюк, М. Жукровський (обидва Львів)

Суддівський спостерігач: Ю. Щепанський (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ