Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Статус» недооцінив «Фуджікуру»

У палаці спорту «Галичина» тривають матчі Відкритого Кубка Львівщини з футзалу. У понеділок, 13 лютого, відбулися два матчі групового турніру і один з них подарував вболівальникам несподіваний результат. «Статус» недооцінив «Фуджікуру», за що і в підсумку поступився з рахунком 2:6.

Матчі першого туру квартету С уже довели, що в цій групі солодко не буде нікому. Шанс вийти до чвертьфіналу Відкритого Кубка Львівщини буде у кожного, і навіть якщо ти далеко не фаворит групи.

Поєдинок проти «Фуджікури» для «Статуса» розпочався більш, ніж вдало. Василь Квасюк забив наразі найшвидший гол турніру, пробивши кіпера суперника Руслана Мірзаєва уже на другій хвилині зустрічі. Як виявилося згодом, для «Фуджікури» і Руслана Мірзаєва цей «холодний душ» лише розізлив команду. «Фуджікура» аж ніяк не змирилася з тим, що «Статус» - фаворит поєдинку і з кожною зіграною хвилиною на майданчику гравці «Фуджікури» це доводили.

При певному збігу обставин рахунок у матчі міг ставати 2:0 на користь «Статусу», однак свій другий момент у матчі Василь Квасюк не реалізував – м’яч влучив у стійку.

Одразу після цього «Фуджікурі» завдяки вдалій грі Романа Саприки вдалося відігратися. І, що цікаво, при рахунку 1:1 «Фуджікура» у матчі моментами контратакувала гостріше, аніж «Статус» атакував позиційно.

До завершення першого тайму «Фуджікурі» завдяки вдалій грі Володимира Когута вдалося вийти вперед. Когут замкнув дальню штангу і, як виявилося згодом, це був останній гол у першому таймі. Окрім нього, ще кілька нагод для взяття воріт втратила і «Фуджікура», і «Статус».

На початку другого тайму «Статус» завдяки голу Олексія Вербінського становив статус-кво у рахунку і з цього моменту на паркеті палацу спорту «Галичина» розпочалося усе найцікавіше.

Найбільше у цьому матчі діставалося ні гравцям, ні тренерам, а арбітрам. Гравці обох команд надто емоційно реагували на кожен свисток суддів, а відтак їм доводилося вислуховувати про себе багато чого нового. Інколи емоції футболістів були зрозумілими, інколи – ні. Моментами поведінка гравців «Статусу» переходила межі дозволеного. Особливо тоді, коли рахунок у матчі став 4:2 на користь «Фуджікури».

Володимир Когут після прострілу з кутового зробив рахунок 3:2, а через кілька хвилин «Фуджікура» в контратаці забила четвертий гол супернику (відзначився Вербний). На думку гравців «Статуса», перед цієї атакою був фол на Василю Квасюка, однак, на думку арбітрів, Квасюк падав сам.

Як виявилося згодом, це був ключовий момент у матчі. «Статус» рятував поєдинок з п’ятим польовим гравцем, а «Фуджікура», маючи виграшні карти в руках, таки довела цей матч до перемоги, забивши ще два голи в порожні ворота. «Статус» з п’ятим польовим гравцем не забив жодного разу.  

Незважаючи на поразку, «Статус» ще зберігає шанси для того, щоб вийти з групи. У групі С зіграно лише повноцінний перший тур , а відтак певні висновки робити у ньому наразі зарано.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап.

Група С

«Статус» - «Фуджікура» - 2:6 (1:2)

«Статус»: Жезло, Михальчук, Чернецький, Литвин, Бойко, Квасюк, Шумський, Загарія, Дуткевич, Гринда. Матвійчишак, Вербінський

«Фуджікура»: Мірзаєв, Задорожний, Танечник, Когут, Вербний, Буцик, Васенюк, Саприка

Голи: Квасюк, 1, Вербінський, 22 – Саприка, 6, 29, Когут, 11, 25, Вербний, 27, Танечник, 38

Попередження: Дуткевич, 14, Загарія, 28, Квасюк, 28, Матвійчишак, 32 – Когут, 8, Вербний, 33

Судді: Б. Кіндій (Розділ), Р. Бей (Львів)

Суддівський спостерігач: А. Лютий (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ