Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: Студенти «Кордон» не пройшли

У середу, 8 лютого, у палаці спорту «Галичина» відбулися чергові матчі групового турніру «Відкритого Кубка Львівщини». У матчі-відкриття групи B «Кордон» без особливих проблем переміг «Географ-ЛНУ». Студенти у підсумку дали бій «Кордону», однак суперник переміг цілком заслужено – 6:2. На увесь матч географів не вистачило.

Загалом протягом усього поєдинку титулованіший «Кордон» переважав свого суперника. «Географ-ЛНУ» здебільшого захищався, однак при першій кращій можливості студенти бігли в контратаки. Моментами їм це вдавалося робити дуже і дуже непогано, однак це була мала втіха, оскільки в обороні у «синіх» часто виникали проблеми. Епізодами географи грали не зовсім вдало тактично, що призводило до результативних атак суперника.

На голи від Артема Остапця та Олега Яценка номінальні гості відповіли влучним ударом Михайла Бахарєва. Незважаючи на це, на перерву у матчі команди пішли за рахунку 3:1 на користь «Кордону». Гандикап у два м’ячі «Кордону» повернув Богдан Хмизов.

У другому таймі малюнок гри обох команд не особливо змінився. У гравців «Георгаф-ЛНУ» по-справжньому горіли очі, вони будь-що бажали скоротити розрив у рахунку і це їм вдалося зробити. Інтригу у матчі відродив Іван Джигринюк, після удару якого рахунком став 3:2 на користь «Кордону».

Як виявилося згодом, це було все, на що спромоглися студенти у цьому поєдинку. «Кордон» завдяки влучному удару Юрія Сеня швидко зробив рахунок 4:2, а ще більше заспокоїв «Кордон» своїх вболівальників Олег Яценко. Він не тільки оформив дубль, а й вперше у матчі вивів свою команду вперед на три голи.

Жирну крапку у матчі поставив Степан Матула, вдало замкнувши дальню стійку. Що цікаво, разом з сиреною Олег Яценко міг оформлювати дубль, однак за гру рукою він не реалізував пенальті. Голкіпер географів Володимир Михалець став першим на «Кубку Львівщини», якому вдалося відбити 6-метровий штрафний удар.

У підсумку 6:2 – перша перемога «Кордону» і одразу з тенісним рахунком. Незважаючи на поразку на цьому турнірі, у «Географ-ЛНУ» ще все попереду. Цей турнір для команди Андрія Манька повинен додати досвіду та азарту.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група В

«Кордон» - «Географ-ЛНУ» - 6:2 (3:1)

«Кордон»: Гаврут, О. Яценко, А. Яценко, Матула, Пузанський. Хмизов, Лазор, Матвійчук, Сень, Протасенко, Остапець

«Географ-ЛНУ»: Михалець, Свист, Ющук, Столярчук, Джигринюк, Жавненко, Приходько, Нідзельський, Бахарєв, Манько, Назаровець, Гусак

Голи: Остапець, 7, О. Яценко, 15, 31, Хмизов, 18, Сень, 26, Матула, 40 – Бахарєв, 16, Джигринюк, 26  

Нереалізований пенальті: О. Яценко, 40 (воротар)

Попередження: Хмизов, 25 – Ющук, 24

Судді: Я. Сторожук, В. Болізюк (обидва Львів)

Спостерігач арбітражу: Г. Вайда (Львів)

Фото з матчу зможете переглянути на офіційних сторінках Асоціації футзалу Львівщини у соцмережі facebook та Вконтакте. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ