Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: урок футзалу для «Електрона»

Матчем між «Електроном» та «ЛЮ-Верест» стартував другий тур групового етапу Відкритого Кубка Львівщини у групі А. Цей поєдинок не подарував вболівальникам особливих несподіванок. «ЛЮ-Верест» без особливих проблем поклав суперника на лопатки, забивши 12 голів, натомість у власні пропустив лише один.

«ЛЮ-Верест» - не тільки фаворит групи А та один з фаворитів усього турніру загалом, а й головний претендент на перемогу у кожному матчі групового турніру. Матч з «Електроном» повинен був не тільки показати різницю у класі між командами Бізнес-ліги, а також Гранд-ліги, а й ще, на думку фахівців, наблизити «ЛЮ-Верест» до виходу у чвертьфінал плей-офф. Після цієї перемоги команда Володимира Міщишина на 99,9 % забезпечила собі вихід до наступної стадії змагань.

Матч з «Електроном» для гравців «ЛЮ-Верест» був чудовою можливістю провести не тільки тренування з підвищеною відповідальністю, а й перевірити в бою найближчий резерв клубу, а саме гравців з команди «ЛЮ-Верест-2». У матчі з «Електроном» «білим» це вдалося повністю, однак за словами гравця команди Олега Галамахи, радості з цього було не так багато, оскільки попереду на Відкритому Кубку Львівщини на команду чекають значно складніші поєдинки.

Для «Електрона» матч проти «ЛЮ-Верест» - чудова можливість перевірити власні сили на фоні такого сильного суперника. Хоч і різниця в класі суттєво відчувалася, однак гравці «Електрону» повинні були почерпнути щось нове для себе у цьому поєдинку.

Особливо у складі «синіх» виділявся Богдан Хомченко. Було б таких гравців у складі «Електрона» більше, ймовірно, рахунок у матчі не був би таким розгромним. Втім, єдиний гол престижу у цьому матчі судилося забити не Богдану Хомченку, а капітану команди Віктору Медвєдєву. До слова, цей гол для «ЛЮ-Верест» був першим пропущеним на турнірі.

Окремо у цьому матчі хотілося б відзначити гол Миколи Лещишина. Гравець «ЛЮ-Верест» після  скидки від суперника зльоту класно запустив сферу під поперечину. Інші гравці команди-переможця були також ефектні, проте гол Лещишина заслуговує на гол туру.

Маючи солідний гандикап у рахунку, «ЛЮ-Верест» у цьому матчі також зміг потренувати гру з п’ятим польовим гравцем. І як показали події на майданчику, не тільки потренувати, а ще й забити кілька голів у чисельній більшості.

Відкритий Кубок Львівщини.

Група А

«Електрон» - «ЛЮ-Верест» - 1:12 (0:4)

«Електрон»: Горячко, Медвєдєв, Ю.Романчак, Д. Романчак, Ребезнюк, Хомченко, Трухим

«ЛЮ-Верест»: Нестеровський, Іляш, Хіреш, Міщишин, Галамага, Турок, Мізга, Кучір, Лещишин, Данилевич

Голи: Медвєдєв, 24, - Міщишин, 2, 18, 21, 31, Іляш, 28,39, Хіреш, 29, 38, Галамага, 37, Турок, 26, Лещишин, 6, 20

Судді: В. Болізюк, Я. Сторожук (обидва Львів)

Суддівський спостерігач: Г. Вайда (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ