Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: урок футзалу від «Княжого Ринку»

Один з головних фаворитів у боротьбі за Відкритий Кубок Львівщини впевнено здобув перші три очки на турнірі. «Княжий Ринок» з розгромним рахунком переміг GTL – 8:0. Останні, хоч і зазнали поразки з великим рахунком, однак своєю грою заслужили на теплі слова. Цей матч «червоним» однозначно піде на користь.

Волею календаря матч проти GTL для «Княжого Ринку» був дебютним на турнірі. Мабуть, ні для кого не було секретом, що клас гравців і клас команд дещо відрізняється, відповідно обидві команди ставили різні завдання на цей матч. І це й, мабуть, не дивно, адже «Княжий Ринок» - не тільки фаворит групи D, а й фаворит на перемогу у турнірі загалом. Велика ймовірність того, що проти «Княжого Ринку» у якому б складі команда не грала, важко буде кожному.

Доволі прогнозовано гравці «Княжого Ринку» захопили ініціативу у цьому поєдинку з перших секунд зустрічі, а відтак передбачити, що гол у матчі – справа часу, мабуть, було не складно. Головним завданням для «Княжого Ринку» у цьому матчі було дати ігрову практику тим хлопцям, які зазвичай менше грають в офіційних матчах у другій лізі.

Загалом, про календар матчів у другій лізі чемпіонату України, де виступає «Княжий Ринок», позитивних слів не підбереш, а відтак участь у турнірі під назвою «Відкритий Кубок Львівщини» для цієї команди - чудова можливість постати в усій красі перед своїми вболівальниками і подарувати для них голи на будь-який смак.

У матчі проти GTL «княжичі» зробили результат у першому таймі, забивши п’ять голів без відповіді. Втім, і такий результат постійно давав привід для роздумів для тренерів команди Євгена Москвіна та Юрія Цибика. Вони постійно вносили у гру певні корективи, змінювали тактику, давали вказівки гравцям команди.

Що цікаво, гравцям GTL вдалося вирівняти гру у другому таймі. Звісно, «Княжий Ринок» дещо збавив обороти, але це аж ніяк не применшує заслуг «червоних». Якщо відверто, то «червоні» награли на один-два голи у другому таймі, однак реалізація гольових моментів GTL у цьому матчі відверто підводила. Інколи на заваді ставав досвідчений воротар Ігоря Стасюк, який вийшов на майданчик лише у другій 20-хвилинці. Інколи гравці GTL не могли реалізував такі моменти, як вихід «три в нуль».

Найбільше, що сподобалося у виконанні гравців GTL – це те, що брак класу вони намагалися компенсувати бажанням. Інколи це вдалося, інколи – ні, але попри розгромну поразку, GTL залишив непогані про себе враження. Попереду у цієї команди залишається лише матч зі «Здвигом», де їм буде потрібна лише перемога.

Що цікаво, у цьому матчі «Княжий  Ринок» потренував не лише гру в позиційній атаці, а й гру з п’ятим польовим гравцем. Така тактика принесла успіх, адже Євген Мосвін забив двічі, востаннє майже разом з фінальною сиреною.  

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

Група D

«Княжий Ринок» - GTL – 8:0 (5:0)

«Княжий Ринок»: Татарченко (Стасюк), Москвін, Дудаш, Скрильов, Гриншпун, Яцишин, Мацик, Лаба, Миколюк, Николишин, Ковалишин

GTL: Ковальчук, Гринчук, Ільчишин, Ю. Лаврін, Я. Лаврін, Радовенчик, Шпур, Тузяк, Штогрин

Голи: Москвін, 5, 39, 40, Скильов, 8, 14, Ковалишин, 7, Дудаш, 18, Гриншпун, 34

Судді: Б. Кіндій (Розділ), Р. Бей (Львів)

Суддівський спостерігач: А. Лютий (Львів)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ