Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Відкритий кубок Львова з боротьби поїхав до Броварів

У Львові завершився престижний турнір з вільної боротьби Відкритий Кубок Львова. Головний приз турніру поїхав до Броварів, срібними призерами змагань стали борці зі Львова, а бронзовими – з Івано-Франківська. Змагання відбулися за підтримки Львівської міської ради (програма Відкриті Кубки Львова), НОК України у Львівській області, а також за підтримки фундації Юрія Турянського «Почни з себе».

Змагання, що відбулися у спортивному комплексі «Велотрек СКА», подарували глядачам чимало цікавих сутичок, у яких команди змагалися «стінка на стінку», що на сучасному етапі є доволі популярним та видовищним у вільній боротьбі. У фіналі змагань головний кубок турніру між собою розіграли борці з Броварів та Львова, а у матчі за бронзові нагороди зійшлися представники Івано-Франківська та Теребовлі (Тернопільська обл.). Якщо свій матч «стінка на стінку» представники Івано-Франківська виграли доволі впевнено, то у фінальних сутичках переможець визначився лише за додатковими показниками. Фінальний матч між Львовом та Броварами завершився з рахунком 3:3, однак за додатковими балами (14:11) перемогли броварчани.  

«Перемогу команди з Броварів вважаю цілком заслуженою, - каже голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський. – Можливо, львівським спортсменам до першого місця дещо забракло майстерності, але впевнений у тому, що на цьому традиційному турнірі уже наступного року вони не віддадуть головний кубок турніру. Щиро вдячний асоціації вільної боротьби, а також керівникам міста, які підтримали цей захід. Приємно усвідомлювати те, що наше свято на хорошому рівні відбулося тоді, коли ми об’єдеали наші зусилля та можливості».  

Після завершення усіх сутичок турніру відбулося урочисте нагородження переомжців та призерів турніру. З рук голови відділення НОК України у Львівській області Юрія Турянського, а також віце-президента Львівської Асоціації спортивної боротьби Віктора Первачука переможці та призери отримали пам’ятні Кубки та медалі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ