Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відносини США і Росії знаходяться на самому низькому рівні, - Тіллерсон

Відносини США і Російської Федерації знаходяться на самому низькому рівні. Про це заявив держсекретар США Рекс Тіллерсон на прес-конференції в Москві, повідомляє "Інтерфакс".

"Ми тільки що прийшли з дуже продуктивної зустрічі, як ви вже чули, ми провели дві години з президентом Путіним. Поточний стан справ знаходиться на найнижчому рівні, і рівень довіри знаходиться на низькому рівні", - сказав Тіллерсон.

Разом з тим, Тіллерсон зазначив, що "дві великі держави світу, ядерні держави, не можуть перебувати в такому стані справ".

Крім того, він відзначив необхідність відновлення довіри і припинення деградації відносин між США і Росією.

"Ми повинні зупинити деградацію наших відносин, повинні відновити довіру для того, щоб вирішити питання, які є важливими для всіх нас. Ми домовилися про створення робочої групи з вирішення тих питань, які вимагають негайного рішення щодо стабілізації ситуації", - сказав він.

Крім того, Тіллерсон заявив про досягнення домовленості про роботу ліній зв'язку між старшими керівниками як на дипломатичному, так і на військовому рівні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров назвав зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним і Держсекретарем США Рексом Тіллерсоном "ґрунтовною і відвертою".

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ