Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Віднині в експлуатацію у Львові прийматимуть лише ті будинки, які доступні для людей з особливими потребами, - Садовий

Відтепер в експлуатацію у Львові прийматимуть лише ті будинки, які доступні для людей з особливими потребами. Про це сьогодні під час наради із заступниками сказав міський голова Львова Андрій Садовий. Повідомили в прес-службі Львівської міськради.

Заслухавши інформацію про результати громадських слухань про виконання “Програми створення у місті Львові універсально доступного середовища для людей з особливими потребами”, які відбулися учора у приміщенні Залізничної районної адміністрації, міський голова Андрій Садовий під час наради наголосив, що від сьогодні під час прийняття в експлуатацію будівель громадського значення до складу робочих комісій будуть включені начальник управління праці та соціального захисту Львівської міської ради Наталія Федорович, голова правління Фонду реабілітації інвалідів на Львівщині Ярослав Грибальський (за згодою), член постійної комісії Львівської міськради з питань медицини, освіти, науки і соціального захисту, депутат Львівської міськради Микола Сварник.
„Ми повинні приділяти максимальну увагу цій проблемі і під час засідань виконавчого комітету, слухаючи питання про прийняття в експлуатацію будівель, члени виконкому повинні точно знати, що люди з особливими потребами матимуть до цих будівель доступ”, – зазначив міський голова Андрій Садовий під час наради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ