Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Відомості з Держгеокадастру львів'яни можуть замовити і отримати у ЦНАПах

Відомості з Держгеокадастру львів'яни можуть замовити і отримати у ЦНАПах. Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

У Центрах надання адміністративних послуг міста Львова є можливість отримати адміністративну послугу – відомості з державного земельного кадастру у формі витягу та довідки, які надає відділ Держгеокадастру у м. Львові. За словами директора департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, ця послуга у ЦНАПах значно спрощує процес отримання такого документу: клієнт звертається за отриманням послуги, адміністратор одразу формує заявку і видає її результат клієнту.

Зокрема, отримати відомості з Державного земельного кадастру у формі витягу та у формі довідки можна про: земельні ділянки у межах адміністративно-територіальних одиниць, про обмеження і використання земель, відомості у формі викопіювання з кадастрової карти тощо.  Ця послуга доступна у ЦНАПах за адресами: пл. Ринок, 1 (бічний вхід в Ратушу), вул. Виговського, 32, пр. Червоної калини, 72а та вул. К. Левицького, 67.

Окрім того, отримати адміністративну послугу Держгеокадастру з видачі довідки з державної статистичної звітності про наявність земель та розподіл їх за власниками земель, землекористувачами, угіддями, а також витяг з технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки можна, окрім зазначених вище, ще й у ЦНАПах на вул. М. Хвильового, 14а та вул. Ген. Чупринки, 85.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ