Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Відомий гурт Mansound виступить у Львівській філармонії

У Львівській обласній філармонії 25 листопада відбудеться великий ювілейний концерт відомого гурту Mansound, повідомили у філармонії.

Ця команда є справжнім вокальним “оркестром”, до складу якого входять всесвітньо відомі живі класики! Шість унікальних голосів, знайомих сотням тисяч шанувальників у всьому світі: тенори Володимир Сухін, Вілен Кільченко, Юрій Романський, Сергій Харченко, баритон В’ячеслав Рубель і бас Рубен Толмачов.

Великий ювілейний концерт – це унікальна колекція вже “фірмових” і абсолютно нових композицій. До грандіозного шоу приєднаються зіркові колеги Mansound, які виконають хіти разом а капела. Цей виступ беззаперечно потішить усіх любителів класики, джазу, народних пісень та популярної музики, адже шестеро вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр!

Золотий фонд величезного репертуару Mansound – це аранжування кращої музики в різних стилях і жанрах від Баха до Стіві Вандера, від українських народних пісень і знаменитих “спірічуелс” до джазових стандартів. Усі жанри підкорюються цим “універсальним солдатам” вокалу! Колектив виступав на більш ніж 70 фестивалях світу, кожен із десяти альбомів Mansound номінували на всесвітній акапельний “Оскар” Contempporary a cappella Recording Awards. Сольні програми гурту були з успіхом представлені в Голландії, Італії, Франції, Австрії, Швейцарії, Хорватії, Словенії, Естонії, Литві, Білорусі, Казахстані, Росії та США.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ