Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Відтепер Аброськін - перший заступник голови Нацполіції

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив першим заступником голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна. Про це міністр написав на своїй сторінці у Facebook.
Фото з інтернету

"В'ячеслав Аброськін - призначений першим заступником голови Нацполіціі України. Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках. Патріот до мозку кісток. За фактом його роботи - терористами за його голову оголошена нагорода. У підзвітною В'ячеславу Васильовичу Донецької області один з найнижчих по країні рівнів злочинності - і це - в прифронтовій області! Впроваджена нова інноваційна система забезпечення безпеки прифронтового Маріуполя на основі останніх світових інформаційних технологій та інтелектуальних камер спостереження - дала феноменальний ефект.

Парадоксально, але Маріуполь - один з найбезпечніших міст країни! Відмінно організована превенція злочинів, безкомпромісність у питаннях безпеки, дисципліна особового складу і компетентність підібраних виконавців - дало мені підставу за поданням - Сергій Князєв сьогодні підписати наказ про призначення генерала В'ячеслав Аброськін (Vyacheslav Abroskin) на високу посаду - служити і захищати кожного з Вас. Упевнений - В'ячеславе Васильовичу Вас не підведе!

Нагадаємо, що до цього В'ячеслав Аброськін займав посаду начальника Головного управління Національної поліції в Донецькій області, заступником голови Національної поліції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ